Emma Wortelboer flops again

Als er één talentloze aap op het Mediapark rondslingert is het Emma Wortelboer wel. Het kind kan werkelijk niks, behalve af en toe een semi-sexy fotootje plaatsen. Maar qua televisiewerk is het huilen met de pet op. Zelf vindt ze zich totaal en helemaal fantastisch, alleen geen hond wenst naar dat vervelende meisje te kijken.

Gisteren scoorde ze met haar programma Dat Snap Je Als Je Ouder Bent 126.000 kijkers. Wat Hilversumiaans is voor totaal ruk en een flop. Ze werd eerder nog boos op haar werkgever BNN-VARA dat ze geen eigen show kreeg. Nu snapt ze het waarschijnlijk ook, maar ik twijfel of zelfreflectie onderdeel van haar toch al lege karakter is. Kan iemand haar uit haar lijden verlossen en ervoor zorgen dat ze gewoon bij het Kruidvat aan de slag gaat.

14 reacties op “Emma Wortelboer flops again

 1. Robbie zegt:

  Nou dat had nou niemand aan zien komen zeg. Corrigeer een gek en diegene zal je haten, corrigeer een wijs persoon en diegene zal je waarderen. Dus Emma blafkutje het is nou wel bewezen he……

  12
  11
 2. Pietje zegt:

  Ik ben misschien te makkelijk maar ik zou deze Emma gewoon doen.
  Mooi lijfje heeft ze.
  Tijdens de seks ben je toch niet aan het discussiëren. Dus dat gezwam van haar hoef ik dan toch niet aan te horen.

  15
  23
 3. De Ketjap Postbode zegt:

  Enige waarop ik wacht bij Emma is hete moment dat ze een keer naakt gaat. Voor de rest kan ze niks en is ze niet bijster aantrekkelijk. Dit zijn van die vrouwen die zichzelf werkelijk waar ge-wel-dig vinden, maar de meeste mannen lopen ze in de kroeg gewoon voorbij.

  7
  20
 4. Rico zegt:

  Het ruikt hier nog steeds naar die kale marrekaan. Die verdelging van jullie heeft niet echt optimaal gewerkt Dennis en Jan. Jammer.

  Misschien helpt het als je de site opleukt met varkentjes en reepjes spek. Daar schijnen ze allergisch voor te zijn, en dit exemplaar heeft ook een afschuw voor vrouwen..
  Volgende keer beter!

  33
  4
 5. g.neukgenot is back !!! zegt:

  Hoi jongens,
  Sorry van de afgelopen tijd en mijn welgemeende excuses aan Dennis en Jan
  Na een fijn gesprek mag ik weer terug komen
  Maar jongens aub geen dislikes meer en anders moet je me aankijken als je tegen me praat !!!!

  2
  40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.