Emma Wortelboer doet weer haar oude job

emma-wortelboer-salaris-

Er was een tijd dat Emma Wortelboer de aandachtshoer dat viezige meisje was bij Spuiten en Slikken. Dat grietje dat net ff te weinig doucht en zichzelf uit mode niet goed verzorgd. En dat wicht ging dan praten over seks, want dat was heel normaal. En over drugs, want dat was ook heel normaal. En dan deed ze alsof dat heel normaal was.

Echt goed deed ze het niet, maar er waren weinig anderen die zichzelf op die manier op de teevee wilde terugzien. Maar Emma had plannen. Die dacht de grootste van het land te worden met een eigen talkshow. Het ging even anders. Alles wat Emma deed werd een flop. Ze kon eigenlijk helemaal niets. En na veel niet gelukte programmaatjes zit ze gewoon weer als dat vieze meisje in Spuiten en Slikken. En praat ze over XTC. Welkom thuis, Emma.

21 reacties op “Emma Wortelboer doet weer haar oude job

 1. Narcisus zegt:

  Als ze anders dan ja durft te antwoorden, opsluiten! Schande dat spuiten en slikken. Belasting gefinancierde op jeugd gerichte halve waarheden ter normalisatie van recreatief gebruik. Terwijl als je de echte gevolgen, risico’s en onwenselijkheid kent, niet de propaganda van de witte als zwarte markt verdienmodel dienende praatjes…

  7
  4
 2. Jan Roos de glasbakbig zegt:

  Het is lente en zelfs mijn kleine vieze garnaaltje onder mijn blubberpens jeukt ! En dan komt mijn fixatie op jonge meiden weer de kop opsteken. Want zij deugen geen van allen maar oh de tietjona en de reedten daar gijlt de vieze oom Janus op.

  2
  8
 3. Glennis Gross zegt:

  Prima, maken jullie maar ff je eigen xtc pil maar dan wel echte! Direct oppakken, programma van de buis hupsakee lekker rustig. Want voor zover ik weet is het maken van xtc nogsteeds verboden in NL.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.