Nummer 1 Emma Wortelboer nog grotere flop

Emma Wortelboer 1

Nou ja, nummer 1. Dat zei ze over zichzelf. Dat is zoiets als dat Roel van Velzen zegt dat ie bij de langste 10% van de mannen bij een volleybalclub hoort. Maar het wicht, dat een totale nietskunner is, heeft weer een programma waar geen hond naar kijkt. Iets met trends of zoiets. En ze doet het samen met die andere huilstruik die zegt dat ie best een eigen talkshow kan draaien maar niet krijgt vanwege zijn huidskleur.

WhatsApp Image 2022 04 21 at 12.25.26 AM

Dan heb je 65k kijkers met je Happy Trending. Dat is om precies te zijn 1 slapende bejaarde waar het kijkcijferkastje blijft draaien omdat de buis nog aanstaat. Maar hoor nou eens! Wortelboer is heel jong en hip. Dat programma is gemaakt voor internet. Ah ok. Daar keken nog geen 3000 mensjes. Flopperderflop.

24 reacties op “Nummer 1 Emma Wortelboer nog grotere flop

 1. Pluspunt: Ze heeft lekkere tieten! zegt:

  Emma Wortelboer bevindt zich in een steeds kleiner wordende cirkel van ja-knikkertjes en subsidieslurpertjes.

  Met overheidssteun wordt haar platformpje in de lucht gehouden terwijl de mensen die wél de aandacht krijgen het op eigen kracht (en zelfverdiend geld) doen.

  Dat is het verschil.

  En niemand zit te wachten op een woke huppelkutje dat constant andere mensen de maat neemt. Daar kan haar excuus-guus uit Suriname niks aan verbeteren.

  18
  2
  • Simon de Wit zegt:

   Wonderbaarlijk mooi stelletje tieten dat moet ook wel gezegd. Jammer dat zij zo onverzorgd eruitziet verder maar dat zal moeten vanuit woke

   13
   1
 2. Euroliners zegt:

  Zowel Emma Wortel als Stefano Boldewijn hebben niet het juiste charisma on een heel programma te dragen. Emma heeft genoeg kapsones om je pastasaus zuur te krijgen en bij Stefano vallen je planten dood uit de vensterbank.

  Ik stel voor dat ze die twee met eurolines naar Oekraïne sturen om die Russen terug in hun hok te jagen.

  21
  0
  • Tim van Voorden zegt:

   Hij heet Stefano Holstein.
   Als je dat fout zegt voelt ie zich gedisicrimineerd omdat volgens hem alle mensen met pigment op elkaar lijken of zo iets. En dat is disicrinimatie. Emma de Wortelboer heeft goeie blanke jetsers waar ik wel wat mee kan ja, verder is ze lelijk als de nacht.

   8
   0
  • Brigitte B. zegt:

   Doe niet zo dom.
   Die subsidieslaaf heet Delano Holstein en hij is van mening dat iedereen racistisch is en dat hij zijn carrière dankt aan de linkse kerk, linksere politici of extreem-linkse wappies in Hilversum.
   Dus hij kletst met iedereen mee zonder dat hij zelf een mening heeft.

   9
   0
  • Barry Kuttenkamp zegt:

   Z’n vader heet anders in elk geval.
   Want ze moeder weet niet meer wie het precies was.

   Sommigen hebben geluk met hun naam.

   5
   0
 3. Jan Smegma zegt:

  Ze schijnt enorm uit haar bek te stinken volgens een bevriende geluidstechneut. Lootjes trekken wie een zendertje bij haar moest omhangen.

  10
  0
  • Bernard de Bruyn zegt:

   Niet alleen haar mondgeur was niet te harden. Spuitbus deodorant is ze ook onbekend mee. Maar ze heeft mooie tieten daar zou ze meer mee kunnen doen

   10
   0
  • Nico Deniard zegt:

   @osama
   Probeer het een keertje te googelen als je op internet bent, je zal verstelt staan wat je daar allemaal tegenkomt

   7
   0
 4. Ariadne zegt:

  Ik denk bloedserieus dat us Emma een afwijkinkje heeft. Of dat nou ADHD of gewoon weinig verstand is, maar het ze is té genant om aan te gluren. Dit kan toch niet op tv alhoewel de tv ook niet meer is wat het was natuurlijk. Maar het is net of ik naar een bewoner van een tehuis voor kinderen die begeleiding nodig hebben zit te kijken. Of wegzap dus. Bij het songfestival was het ook al te erg om te zien. Wie laat dit soort mongooltjes door de keuring in H’sum?

  4
  0
 5. Anti Alles zegt:

  Walgelijk vrouwtje, maar ik druk hem er wel in. Heeft maar 2 echte pluspunten en dat zegt genoeg.
  Normaal gesproken zie je dit soort figuren in en rondom de tippelzone.

  4
  0
 6. Emmy zegt:

  Tjah zo gaat dat. Wulpse dames als Emma met een lekker lichaam, neuken zich omhoog.
  Los van het lichaam heeft Emma niets in te brengen. En dat is ook gelijk de enige reden dat mevrouw is opgenomen binnen de publieke omroep.
  Niet dat ik dat denk. De kijkcijfers bevestigen het met feiten keer op keer.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.