Ellie Lust bij de glimworm en nog meer ‘woke’ gedoe

Glimworm heeft fans - glimworm gaat flutshow presenteren | Roddelpraat Nieuws

God, wat is iedereen toch weer lekker woke. We hebben een weekje Pride en daarom zetten we even een aantal zaken op een rijtje. Te beginnen met een aflevering van Open kast van de glimworm.

En wat is er erger dan een YouTube-aflevering van de glimworm? Juist, een YouTube-aflevering van de glimworm met Ellie Lust als gast. Het gaat onder andere over de LHBTIQAKEORISJDKE+ term. Robert en Ellie weten zelf ook niet waar de letters allemaal voor staan. Het blijft toch bijzonder dat er elke maand weer een letter bij komt.

Maar Lies-Zhara’tje, favorietje van de show, houdt zich ook helemaal bezig met de pride. Ze is namelijk haar Instagram aan het opfleuren met de regenboog. Wat leeeeuuuuukkk. Vandaag zijn we aangekomen bij de kleur geil. Uh, geel. Jeetje, wat flauw.

https://www.instagram.com/p/Cg4PU0JLT6_/?utm_source=ig_web_copy_link

En last but not least: een nieuwtje van drie dagen geleden. Iets wat niet over BN’ertjes gaat, maar wat we jullie ook niet helemaal willen onthouden. In Lelystad is namelijk de eerste LHBTIQ+ camping voor jongeren geopend. En het heet: De Paradijsvogel. Omroep Flevoland heeft gedaan wat wij nooit zouden willen: langsgaan op die camping. Alhoewel… Dennis past hier natuurlijk perfect tussen. De wereld vertoont steeds meer bijzonderheden zullen we maar zeggen, zucht…