Glimworm toont collectie engnekken

Dat Robberto een voorliefde heeft voor Amsterdamse deuggleuven (m/v/x) wisten we al. Lekker met z’n allen linkse kletskoek verkondigen met je hoofd 2 meter in het zand. Wegkijken van de echte problemen, maar wel de usual suspects (blanke hetero mannen) de schuld geven van alles wat er misgaat in je nepwereldje. Op het Milkshake Festival komt dat allemaal tesamen en Rodenburg toont met wie hij daar staat te zien en gezien worden.

En je wordt er helemaal akelig van. De ene trut is nog erger dan de andere trut.

16 reacties op “Glimworm toont collectie engnekken

  • Wacht Lijst zegt:

   Ik dacht dat huisartsen het al druk hadden met inhaal-zorg. Maar wanneer deze glim-aal zich telkens komt laten testen. Omdat hij de zoveelste homeux in die konte heeft genomen. Komen we met zn alle natuurlijk nooit van deze wachtlijst af!

   0
   0
 1. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen een zak chips verkiezen boven 10 kilometer hard lopen. Tevens geven 82 procent de chips de schuld van hun overgewicht.

  5
  1
 2. Floris Weyers zegt:

  Wederom een artikel over een collega nicht, dit is om te smullen. Jan en Dennis, jullie mogen bellen voor een lekkere sandwich, en Jan jij mag dit keer bovenop 😉

  4
  4
 3. Tony Macaroni zegt:

  Ik heb een Jan Roos verslaving.
  Sorry allemaaal.
  Ik hou zoveel van Jan, dat ik alleen maar slecht over hem praat om zijn aandacht te trekken.. zielig maar waar.. sorry.

  1
  4
 4. Alex Soze zegt:

  ALLeSS KAN KAPOOOT !
  Als ik Robbert zijn instagram kijk ga ik van binnen KAPOT ! Ik heb dan zin om hem en al zijn vrienden te achtervolgen en KAPOT te maken SLOPEN. Breken als stukjes oud brood RAAaGHHH!

  OSSS!

  2
  4
  • Tony Macaroni zegt:

   Hey, kale eikel, ik heb gisteren je blonde wijf genaaid en ze vond het geweldig. Ze is helemaal gesloopt, alles KAPOT in haar kont, ook jou relatie binnenkort. Eikel, kom dan vechte als je durft

   3
   2
 5. Hansie zegt:

  Doet mij denken aan mijn kater als die na een week krolse poesjes jagen uitgemergeld komt aankakken. Oogt ziek. Of het eetziekte is of anders…ziet er zwakjes uit die knul. Niet goed.

  5
  0
 6. Rinus Rukwind zegt:

  Scoooop ! :
  Robbert en al zijn blanke vrienden hebben apenpokken opgelopen ! Het gebeurde na een anoes bleek sessie, ze gingen alleen in een kring zitten en anoes op anoes drukken. Oftewel kloaka wrijfen !

  7
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.