Instagram

Einde carrière Eva Jinek? ‘Jinek is gewoon ruk’

Einde carrière Eva Jinek? 'Jinek is gewoon ruk'

Einde carrière Eva Jinek? Het onderwerp werd verhit besproken aan tafel bij Shownieuws. Guido den Aantrekker denkt dat het klaar is met Eva, maar daar is Natacha Harlequin het absoluut niet mee eens. Dat resulteert in een heftige ruzie. Bekijk het hier.

Einde carrière Eva Jinek?

Gisteravond bij Shownieuws kwam Eva Jinek ter sprake. Presentatrice Airen Mylene begint het onderwerp: “Ze was een tijdje dé talkshow koningin van Nederland: Eva Jinek. Maar haar kijkcijfers zitten in zwaar weer met gisteren een dieptepunt van onder de 400.000 kijkers. Is de talkshow van Jinek niet meer urgent genoeg of zijn talkshows in het algemeen niet leuk meer voor de kijker?” Tina Nijkamp legt uit dat het niet aan de actualiteit van de gasten zit, omdat die vaak wel op orde is. Zij denkt dat men ‘het een beetje beu is’ om elke keer over politiek te praten.

Felle discussie

Hierna volgt een felle discussie aan tafel tussen voornamelijk Guido den Aantrekker en Natacha Harlequin. Guido vindt dat Beau van Erven Dorens een goede talkshow maakt, omdat hij ‘een personality’ is en Eva Jinek zichzelf meer als journaliste ziet. Daar antwoordt Natacha bevestigend op, maar ze is het niet met Guido eens die vindt dat ze daarmee dertien in een dozijn is. Volgens Natacha zijn er namelijk niet veel vrouwelijke figuren binnen dit beroep. “Wat doet dat ertoe of ze vrouw is? Ik vind dat totaal irrelevant”, reageert Guido verhit.

Feministe Natacha en haar emancipatiepraatje

Feministe Natacha is nog niet klaar met haar emancipatiepraatje, want ze vervolgt: “Ja, maar Guido, heel eerlijk: horen wij mensen klagen over hoe vaak en hoe lang Beau vakantie heeft? Bij Jinek hoor ik dat nu de hele tijd: o, ze heeft weer vakantie!” Maar daar is Guido het absoluut niet mee eens en reageert fel: “Mag ik je er even aan herinneren, Natacha, dat Beau alleen maar op die plek zit ómdat Eva met vakantie is?” Waar Natcha de bal vervolgens weer door terugkaatst en vraagt: “Maar wat doet dat er nu toe?” Inmiddels lijkt het een ruzie te zijn geworden over ‘het succes’ van Eva Jinek.

‘Jinek is gewoon ruk’

Natacha vindt dat Eva een slachtoffer is, omdat ze wordt veroordeeld om haar afwezigheid. Guido verweert: “Ze werkt volgens mij drie of vier maanden per jaar netto!” Het geruzie gaat nog wel even door en is vooral erg leuk om naar te kijken. Bekijk de verhitte discussie onderaan dit artikel terug om te genieten van dit leed. Volgens sommigen is de carrière van Eva Jinek wel gedoemd te mislukken. Op Instagram schrijft iemand ook: ‘Jinek is gewoon ruk’ en dat is niet de enige negatieve reactie die voorbij komt.

Watch on YouTube

Nog geen reacties