Dumpert officieel sneuste kanaal ooit

Dat het vroeger misschien nog wel grappig was kunnen we ons best wel herinneren. Dan heb ik het over een jaar of 10 terug. Maar het is totaal onleuk geworden en er is ook niets verbeterd. De totale nietskunner en humorloze gefrustreerde gingercunt van een René van Leeuwen voorop. Wat een zielig figuur is dat.

Hij noemt juice channels “anti-creatieve troep voor losers.” Zit ie dan met zijn tanende kanaaltje in handen van NRC al 10 jaar filmpjes van internet reeten te geven. Man, wat een nat washandje. Ga anders even grappig doen over de dood van iemand. Is vast heel creatief.

26 reacties op “Dumpert officieel sneuste kanaal ooit

 1. Professor Paardekut zegt:

  Je noemt je kind alleen Rene als na het uitpoepen onduidelijk is wat voor gender het is. Nu hij is uitgebloeid durf ik het in deze tijd ook niet helemaal met zekerheid te zeggen. Hij jankt iig wel als een wijf.

  58
  5
  • Timmy zegt:

   Renee is nou net een van die namen die wel hetzelfde klinken. Doch een gendersoecifieke spelling kent. En Rene is bestaat niet. René of Renee. Profesortje in de meenweetkunde. 😉

   4
   11
 2. Peppie zegt:

  Ik keek altijd graag naar Dumpert maar wat een VMBO niveau is dat geworden zeg, en die reacties zijn om te janken voor 21:30 uur zijn het de kinderen die kijken met het verstand van een vistick en daarna komen de “volwassen” om tegen de reacties van de kinderen in te gaan. Diep en diep triest.

  45
  4
 3. Johnny de M zegt:

  Ach voor € 14,95 kun je een video door hem laten maken waarin hij moet zeggen dat hij elke week roddelpraat kijkt en zelfs betalende fan is.

  5
  2
 4. Bipolaire cokejunk zegt:

  Dumpertreeten vond ik nog leuk toen hij dat nog samen met Quid deed. Toen later Syl en die dikke erbij kwamen kon ik het nog wel handelen,maar nadat ze de hele nieuwe format erin gooide dat ze niet meer op de bank en die rooie steeds meer een zeikert werdt was het voor mij wel ver afgelopen…

  2
  0
 5. Thiago zegt:

  Sinds de overname van Dumpert door het Mediahuis in 2017 zijn ze omgeslagen in een propagandistische feministische woke site met de daarbij horende reaguurbots. Het leger wordt ingezet om te manipuleren, denigreren en demoniseren van anders denkenden, om blindelings de overheid volgen en om gekwetst te zijn. Overduidelijk dat de superieur voelende activistische wokefeminazi’s het daar hebben overgenomen en iedereen die anders denkt moet aangepakt worden op allerlei manieren.

  3
  0
 6. Scarface zegt:

  Sinds dat Joris von Loghausen is weggegaan is het pas ècht achteruit gegaan. Quid hadden ze ook nooit moeten laten gaan. En dat nieuwe format moeten ze heel snel gaan cancelen.
  Ga Joris aka Kevin en quid aka Mathijs maar eens terughalen. Pas dan wordt het heel misschien nog wat.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.