Iedereen klaar met Dumpert

Als er toch iets niet meer leuk is dan is het wel Dumpert. Sowieso is die rooie een kansloze gast. Totaal niet grappig, totaal geen talent en vooral bijzonder oninteressant. Sylvaantje is nog wel de leukste van het stel. Maar bij Dumpert weten ze werkelijk van gekkigheid niet meer wat ze moeten posten. Nu doen ze weer grappig over de veel te vroeg overleden Piet Paulusma. Misselijkmakend sneu zijn ze.

En wel steeds anderen de maat nemen. Iedereen zou die lui verder moeten negeren. Gewoon laten doodbloeden.

29 reacties op “Iedereen klaar met Dumpert

 1. Hans van Bemmel zegt:

  Gruwelijke miskleun van Dumpert.
  Wat waren zij denkende.
  Echt hè, als je nagaat hoe het was, en hoe het nu is: Dumpert is de 3FM van het internet.
  Hans.

  82
  0
 2. Denniskaas zegt:

  Sylvaantje had zelf wel een mooie respectvolle story. Denk dat zij hier ook niet achter staat. Raken ze haar straks ook nog kwijt.

  47
  2
 3. Ludo Sanders zegt:

  Sylvana ging er vanuit dat ze de nieuwe presentatrice van viaplay f1 zou worden. Helaas Sylvana, je hebt meer nodig dan 2 dikke jetsers.

  59
  6
 4. Arthur vandeburen zegt:

  Ach jongens, stop toch met deze sneue oorlog tegen Dumpert. Niemand zit hierop te wachten. Jullie maken allebei harde grappen, zoiets kun je met Roddelpraat ook dagelijks doen. Dan is Dumpert weer te woke en nu ineens weer te hard? Het topic van gister waarbij jullie over Piet zijn alcoholisme beginnen is nog veel harder dan deze slechte grap.

  15
  22
  • corrector zegt:

   Flikker toch op met je “Ach jongens, stop toch met deze sneue oorlog tegen Dumpert. Niemand zit hierop te wachten. Jullie maken allebei harde grappen, zoiets kun je met Roddelpraat ook dagelijks doen. Dan is Dumpert weer te woke en nu ineens weer te hard? Het topic van gister waarbij jullie over Piet zijn alcoholisme beginnen is nog veel harder dan deze slechte grap.” Leer een vak.

   0
   4
 5. Marc zegt:

  Ik heb het hier al vaker gezegd: Dumpert MOET kapot, om zoveel redenen maar met name het enorme censuur om alleen woke sneue Rubberen tegeltjes over te houden die om het minste of geringste jankbekken.

  16
  2
 6. De dochter van Jan Roos zegt:

  Dumpertreeten jaren lang gevolgd met veel plezier. Sinds de nieuwe setup als cirkel in de studio is het gewoon niet leuk meer. Constant dezelfde gasten zoals Rundfunk, die overigens in mijn mening overgewaardeerd zijn.

  Nick Toet kan ik om lachen. De chemie was er een poos. Maar nu de rooie met de ex-stagiair naait is bij de rode al het licht ook uitgegaan.

  Ze zouden de show een opfrisbeurtje kunnen geven (Quid waar ben je), voor de rest af en toe wat geinige content maar de moderatie wordt steeds zwaarder. Nee, ik heb het wel gezien (letterlijk).

  2
  0
 7. Scarfase zegt:

  En dat te bedenken dat Jan Roos / Maxim dumpertreeten is begonnen.
  Ze moeten Johnny Quid en Joris von Loghausen terughalen als ze Dumpert nog willen reanimeren.
  Anders is het een verloren zaak.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.