‘Dreetje De Docu’ komt eraan

Andre Hazes jr

Ik kijk al die documentaires over BN’ertjes niet. Omdat die mensen totaal oninteressant zijn en omdat hun leven mij geen ene moer scheelt. Maar op de docu over Dreetje Hazes kan ik niet wachten. Want kanone, wat maakt dat joch veel mee. Leuke dingen en natuurlijk ook alle shit.

In die anderhalf jaar dat ze hem volgen heeft de zoon van de grootste volkszanger van het land hoge pieken, maar vooral heel veel diepe dalen gehad. Lullig voor hem, maar smullen om naar te kijken natuurlijk.

https://www.instagram.com/p/Ccp8RzUKjfd/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

25 reacties op “‘Dreetje De Docu’ komt eraan

 1. Pieter zegt:

  Zeg ff..
  Waarom??
  Why the Fuck wordt dit gemaakt en uitgezonden? Die gozer was vorig jaar bijna 24/7 in het middelpunt van allerlei programma’s en juicekanalen en toen al riepen de kijkers dat ze Dreetje Hazes meer dan zat waren.

  En nou komt zo’n dino-zender RTL erachteraan hobbelen met een fucking docu over Dreetje die iedereen allang beu was.

  Plus hij ziet eruit als een sterk vermagerde junk.

  24
  1
  • Jean B. zegt:

   Hij ziet er niet gezond uit dat is duidelijk het gevolg van een leverziekte of zo iets

   15
   0
  • nuchtereblik zegt:

   En met deze “docu” wordt de allerlaatste druppel aan euro’s uit de nalatenschap van Hazes rr geperst.
   Had ie (junior) maar een vak geleerd.

   13
   1
 2. Kappen met die Kamperfamilie zegt:

  Wat een kamperniveau.
  Eerst Rachel in de spotlights met slijmjurk Jeroen van der Boom, de theeschenkerij, de relatie met Klaas Otto, Interview van Pano/Revu en nou weer Magere Andreetje???

  Een documentaire??
  Ga.Toch.Weg.Met.Die.Familie!!!

  16
  0
 3. The Fennemeister zegt:

  Diarreetje Lazerus al decennia aan het teren op de “successen “ van z’n overleden pa.
  Onze nationale borderliner persoonlijkheidsstoornissende aandachtsh**r
  Stop making stupid people famous
  Echt met zijn intellect en zonder z’n ouwe heer had onze “kleine jongen” gewoon gezegd “wilt u daar saus bij?!”

  6
  1
 4. Choco Prince zegt:

  Die jongen had al lang een paar stevige corrigerende kletsen voor zijn kanus moeten krijgen van zijn naasten. Best een guitige gozer maar van jongs af aan al compleet vertiefd door zijn bn’er status en het geld waardoor hij alleen maar ja-knikkers en halfies om zich heen heeft.

  5
  2
 5. Schuilnaam zegt:

  Jan Roos, je bent een hatelijke, domme, vieze man. Ik heb medelijden met jouw familie en vrienden. Overal mislukt dus begin je maar een roddelkanaal. Hoe ver kan je zakken. Er is veel juice over jou en dat ga ik binnenkort bekend maken. Je bent een vieze pedofiel met losse handjes. Jouw ex-vrouw was helemaal klaar met jou vanwege jouw gore uitspattingen(coke-gebruik, leugens, betasten van familie. Groetjes van jouw ex-collega.

  12
  3
 6. Anti Alles zegt:

  Alles is hem komen aanwaaien omdat zijn vader Andre Hazes was en dan nog je leven zo verneuken. Hoe moeilijk kan je het hetzelfde maken…..

  2
  0
 7. Sarah zegt:

  Schandelijk dat ze mij eruit hebben geknipt. Ik heb er zo lang voor gepeesd. Ik heb mij op iedere wc door Dreetje laten nemen, eindelijk had ik het gemaakt en zou op tv komen. Zelfs bevriend geweest met Rachel, die vreselijke rookwalm ingeademd van dat mens en die door de zonnebank verkoolde kop telkens aan moeten zien vreselijk is het.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.