Uit eerste hand

Ook Ellen ten Damme slachtoffer van Ali B

Ellen-ten-damme

Bij de teeveeprogramma ‘De Geknipte Gast’ zat gisteravond zangeres Ellen ten Dame en daar vertelde ze dat ook zij slachtoffer is geweest van Ali B. Hij zou haar tijdens de opname van ‘Ali B en de Muziekcaravaan’ onzedelijk hebben benaderd. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, maar ze noemt het zelf een zedendelict.

Ze heeft het bij de politie gemeld. “Om die mensen te steunen die al hun verhaal hebben gedaan. Ik zelf heb er helemaal niks aan om dat te doen. Maar in het kader van het algemeen belang, denk ik wel dat ik iets moet doen.” Hiermee wil ze de meisjes die ook zulke ervaringen met hebben gehad steunen.

“Zedendelicten kunnen moeilijk bewezen worden, omdat het meestal tussen twee mensen gebeurt waar niemand bij is. Dat is heel moeilijk. Het is zijn woord tegen het jouwe. Er zijn heel veel redenen. Je wil er niet steeds mee bezig zijn, je wil er vanaf, je wil verder met je leven.”

“Jij bent in de war en vraagt je af: wat moet ik hiermee? En hij doet alsof er niets aan de hand is. Hangt de popiejopie uit. Ik dacht: wat ben jij een… Je hebt totaal niet in de gaten waar je mee bezig bent. Ik heb er ook wel iets van gezegd.”

Nog geen reacties