Monique en André weer bij elkaar

Monique en Dreetje genieten van elkaar Komen André en Monique weer bij elkaar?!

Het is toch werkelijk niet te geloven. Ze zijn gewoon weer bij elkaar. Dreetje heeft Moontje twee keer verlaten voor een ander en zij heeft hem nu voor de derde keer teruggenomen. Je kan toch wel stellen dat Monique vergevingsgezind is.

“Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Dat is grote mensentaal voor ‘we proberen het nog een keer’.

https://www.instagram.com/p/Cb9WK7jAgT6/?utm_source=ig_web_copy_link

29 reacties op “Monique en André weer bij elkaar

  • Dr. Spock zegt:

   Door acht jaar gebruik van anabolen onderdrukte Dreetje de natuurlijke testosteron en spermaproduktie in de zaadballen of testes waardoor ze krimpen. Het is niet ongewoon dat de natuurlijke testosteronaanmaak helemaal stopt. Behalve verschrompelde zaadballen zal ook de penis krimpen. Bij veel ex-gebruikers zijn die veranderingen permanent, net als een vergrote prostaat, kaalhoofdigheid, aantasting van de lever en een verdikte hartspier.

   31
   0
  • Dunne Diarree zegt:

   Dunne Dreetje is al wel eens op zijn knietjes gegaan en heeft al eens een dure ring om haar vinger gepropt. Om de ring later te verpatsen voor wat roids en wat Colombiaans snuifspul hahaha. Wat een kluns is het ook. Net als Dunne schijt. Dunne Dree of Dunne Diarree haha.

   8
   0
  • Sarah zegt:

   Ho ho ho dat was op mijn verzoek om die ring terug te halen. Die hebben we helemaal versnoven. Ingeruild in Antwerpen voor de muntjes, een glimmertje voor mij gekocht en de rest hoppa rechtstreeks in de snuifbuis

   6
   0
 1. Dunne Dreetje zegt:

  Heel lul verhaal van oma Monique om notoire vreemdganger dunne Dreetje voor de miljoenste keer terug te nemen. Ik zal het in een zin samenvatten.

  ‘Het gratis geld is een groot gemis’.

  Je ziet het bij al die wijven. Leontine Ruiters van Marco B., Breghje Kommers van Ali B.
  Allemaal heel stoer demonstratief in de media dat je klaar bent met je partner en het gedrag hieromtrent. Om vervolgens met knikkende knietjes terug te komen (off-camera) als blijkt dat Leontine zonder Marco geen media opdrachtjes krijgt en voor E 11 netto per uur in de kledingwinkel haar luxe leventje geen stand houdt. Of Breghje die zonder Ali B. een artiestenbureau heeft zonder inhoud en dus geen werk omdat Ali B. het merk is.

  37
  0
 2. Min Kortspringen zegt:

  Die Monique is toch al bijna 50? Wordt wel tijd dat kleine André op zijn knietje gaat en er een ring omheen doet en het officieel maakt. Nu is ie nog steeds vader van een bastaard.

  7
  1
 3. Clubber Lang zegt:

  Wat is dat voor half Marokkanen trainingspak/half Roy Donders huispak?
  Wat een idioterie zeg.

  19
  1
  • Fashion Goeroe zegt:

   Wacht maar tot die broek op haar enkels ligt. Dan snap je m.
   Makkelijk aan. Makkelijk uit.

   Jammer voor Monique dat André zo impotent als een gecastreerd konijn is.

   11
   0
  • Sarah zegt:

   Hehehe als hij het deed had Dré een grote hoor. Formaatje blik Heineken in mijn snee. O nee ik bedoel doorsnee.

   4
   0
  • Heineken 0.0% zegt:

   Bridget zei wat anders.
   Zo fantastisch was het toen al niet.
   Maar ja, drank hè.. drank maakt meer kapot dan je weer kan repareren.

   9
   1
  • Sarah zegt:

   Doe ff normaal die Bridge. Die heeft een kind uitgescheten daar kon een vrachtwagen met aanhanger met gemak een rondje in draaien, dat uitgewoonde hok. Bridge heeft er in ieder geval Ras aan over gehouden om af en toe een partijtje te scharen.

   8
   2
 4. Fan van Roddelpraat zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich met André en Monique. Kijken Holland het nu stand houdt.

  0
  0
 5. Sarah zegt:

  Het is toch wat hoe weten JULLIE dit nou weer. Dré had inderdaad wat ”probleempjes”. Zoals die keer toen we in Altea waren en op de plee van El Cranc wilden wippen. Het lukte hem niet. Daarna door naar Club Bali voor een hapje. Nou, Dre’s hapje deed het niet hoor. En ik kon wel 10x per dag vooral om het onder Mo’s neus te wrijven die ik niet volg op Instagram. Leuk outfitje had ze daar trouwens aan vandaag op het vliegveld! Niet van de verlopen Chica’s maar goed je kan niet alles hebben.

  8
  1
  • Juicy over juice zegt:

   Nee natuurlijk trouwt hij haar geenzins en maakt geen fatsoenlijke vrouw van haar(zij wil duidelijk wel) .nu kan hij als n straatkat aankomen meren te pas en onpas, haar houden in de afhankelijkheidstatus. Als hij haar trouwt gaat ze binnenkortste keren scheiden en trekt hem helemaal leeg. Zorgt dat ze id onderhandeling het huis toegewezen krijgt,waar Dre ja tegen zegt want mocht toch wel, als hij dan in Sarah haar zolderkamer gaat chillen ligt zij r geen moment wakker van en slaat binnenkortste keren n andere rijkaard aan de haak. Zonovergoten stranden kiekjes op insta. Onder t mom dat vreemdgaan 14325678sre keer net 1x teveel was! Diep v binnen heeft hij allang respect voor haar verloren .Dre weet heus wel dat niet zij maar hij ook wordt gebruikt. Ook Dre heeft geen respect voor haar en weet dat het om z’n centen gaat. Ohja na de scheiding mag hij de kleine aan t hek afleveren en ophalen en vertrekken. De loungebank is bezet met nieuw vlees en haar spaarbank is gevuld met nieuw geld.

   4
   2
 6. RachelH zegt:

  Tsja, wat maakt het voor Monique uit als die ouwe droge gerimpelde leren portemonnee van onderen niet gevuld kan worden zolang die nieuwe LV portemonnee in haar hand maar gevuld blijft…

  9
  1

Reacties zijn gesloten.