Douwe Bob doet naam eer aan

douwe-bob

Want douwe kan die Bob wel. De ene na de andere baby wordt geboren met de zanger als vader. Is de ene chick nog niet bevallen ligt er ergens anders weer een kind van hem in de wieg. Het begon met dochter Bobby Lou, geboren op 9 december.

Toen maakte hij bekend dat zijn ex-ex zwanger is van een zoon. En nu heeft ie laten weten tussendoor nog ergens een dochter te hebben gekregen. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Met zoveel alimentatie is het wel te begrijpen dat ie naar de fles grijpt.

27 reacties op “Douwe Bob doet naam eer aan

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Goede zaak, als Dennis en Jan eerst de commentaren uitfilteren.
  Het duurt misschien ietsje langer voor je reactie in de commentssection staat maar het gezever van die malløøt is hiermee hopelijk verleden tijd 😄👍

  14
  0
  • Mark de Jonge zegt:

   GN, jij bent echt triest. Wat boeit het dat Dennis en Jan in een dikke bak rijden? Ze hebben altijd aangegeven tegen de politiek correcte deugmedia te zijn. Niet dat ze zelf deugen en uit de donaties hooguit een modaal loon aanhouden. Dat ze zelf ook niet deugen maakt het alleen maar leuker om naar te kijken. Ze zijn geen publieke omroep wat zijn geld van belastinggeld binnenhaalt. Als iemand zijn donatie stop wil zeggen vanwege de auto’s van Dennis en Jan, is dat prima. Ik ga die van mij verhogen zodat Dennis zijn auto ook op eigen terrein kan parkeren.

   Ga gewoon werken i.p.v. hier steeds te reageren met je frustraties, dan kom je misschien wel boven bijstands/wajong niveau uit.

   5
   4
   • Mark de Jonge zegt:

    Boeiend, dat zijn ze dus niet. Leg jij je loonstrookje open en bloot op tafel voor heel NL? Waarschijnlijk niet omdat je die geen hebt. Over je inkomsten zal je waarschijnlijk niet geheimzinnig over doen, aangezien iedereen kan opzoeken hoeveel bijstand of wajong per maand is.

    Dat ze doen alsof ze maar net rond kunnen komen, tja dat is misschien waar. Conclusie? Jan en Dennis zijn niet politiek correct, goh dat wisten we nog niet. Klaar. Staat dit je niet aan => dan ga je toch lekker Powned kijken.

    2
    0
   • Jan zegt:

    Ons?
    Spreek voor je eigen hachje.

    Mij interesseert het geen fluit wat ze met hun zuurverdiende centen doen.
    Geen één omroep wil ze nog hebben.
    Dus voor die €1,25 per week steun ik deze sloebers van harte.
    En ze mogen doen met hun poen wat zelf willen. Hœren, vastgoed, auto’s, allemaal lekker belangrijk.

    Ik steun roddelpraat omdat het een fijne tegendraadse mening toelaat.

    En jou vind ik een zeurende marieke met je gedram. Er is géén verantwoording nodig drøpløl, ga weg met je praatjes. Je bent vervelend.

    5
    0
  • PietIsEenVreselijkeZeur zegt:

   Rot toch op met je reactie. Iedereen weet nu wel dat ze bakken met geld verdienen hieraan. Kan mij het schelen. Ik moet ook betalen om naar Netflix te kijken. Ik betaal ook om naar Roddelpraat te kijken. Het is een satirisch programma. Als jij daadwerkelijk gelooft dat zij geen eten kunnen kopen zonder een donatie, dan ben jij toch achterlijk?! Doneren staat vrij, niks verplicht.

   1
   0
 2. Robbie zegt:

  Ik denk dat Yvonne een klap van de molen heeft gehad door Ben Saunders. Het lijkt echt of zij alle mannen wilt neerzetten als smeerlappen. Maar er waren afspraken, dus Bob komt er nu voor uit. Maaaar dat wil niet zeggen dat hij wegloopt van zijn verantwoordelijkheden. En dat vreemdgaan weet ze helemaal niet, want dat laten we maar ff in het midden? Ja mijn hol dus he, dus eigenlijk is het maar weer een aanval op het mannelijke geslacht. Bob succes man en het is gewoon gezond om flink van bil te gaan……

  9
  4
 3. Dauwe Flop zegt:

  Een prestatie van wereldformaat die je doorgaans enkel in de Bijlmer ziet!
  Waar zogenaamde BN-lieden als Jetro Willems en Steven Bergwijn het voor elkaar krijgen om 2 keer vader te worden in 9 maanden, zonder vaste relatie.
  Heeft Douwe Flop de hoofdprijs: 3 kinderen in 9 maanden en uiteraard met geen enkele moeder een vaste relatie. Nou kerel Chapeau en nog heel veel plezier in je leven.

  14
  1
 4. B0B zegt:

  Bij deze BoB zie je gelijk wat roem mede mogelijk maakt.
  De kerel is lelijk en spoort niet.
  Toch zijn er blijkbaar bussen vol wulpse dames die even de Pony willen laten grazen bij deze idioot.

  3
  1
 5. Dwight zegt:

  Waar bemoeit die lelijke wortelkleurige Coldeweijer zich mee?! Zij heeft toch geen moer te maken met de privélevens van anderen?

  PS Jan, ben je berichten van mediacourant aan ’t overnemen de laatste dagen?

  1
  4
   • Dwight zegt:

    Ja, alle berichten hier stonden 1 tot meerdere dagen al eerder op mediacourant met uitzondering van de social media foto’s van nobody’s met 3 regels tekst er onder.

    0
    2
    • Steven zegt:

     Dat klopt. Die stonden in de AD.
     En Jan heeft een mooie potpourri van die teksten gemaakt. Ik moest lachen.
     Vooral Liesje met ‘r bloedproppen was erg origineel.
     En die hitsige abdeslam die iedereen een veeg gaat geven, het handtasje incluis. Onbetaalbaar mooie proza.
     Mijn bijdrage voor deze maand heeft alweer heel wat pret opgeleverd. En we beginnen pas net!!

     2
     0
 6. Die dikke uit de jury zegt:

  Lekker.. kindjes verwekken bij instabiele vrouwen om ze vervolgens bij de geboorte al zo’n leverafwijking mee te geven waardoor dit de toekomstige pareltjes voor de uitkerende instanties gaan worden.

  Lang leve de Nederlandse “artiest”

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.