Jinek-kijkers schrikken van blote vrouw in het publiek

eva-jinek

Eva Jinek heeft het weer voor elkaar: de uitzending van gisteren was wederom vreselijk. Één lichtpuntje in de duisternis was dan wel weer dat Jinek-kijkers schrikken van blote vrouw in het publiek. Hoe leuk is dat?

Waarom was de uitzending zo verschrikkelijk dan? Bijvoorbeeld Paul Römer zat aan tafel om te praten over verschillende tv-momenten. Zo wordt bijvoorbeeld de comeback van Linda de Mol besproken, het jaar van je leven en Peter Gillis. Maar over een Thijs Römer werd geen vraag gesteld.

Jinek vraagt nog wel aan Paul waarom Peter Gillis nog uitgezonden wordt na alle beschuldigingen. Paul’s antwoord daarop is: “omdat wij ons niet laten leiden door wat er gezegd, verzonnen, geschreven wordt in de pers, roddelpers.” Ze hebben Peter en Nicol zelf gevraagd wat er gebeurd is en de twee herkennen zich niet in de verhalen. Daarom vindt Paul dat ze gewoon de buis op mogen. “De eerste aflevering heeft 700.000 mensen gescoord, 18% marktaandeel. Is hartstikke goed voor onze zender.” Ah, dat is de eigenlijke reden.

En dan ook nog eens het interview met Robbie Williams waar veel kritiek op kwam. Het interview is vreemd gefilmd, ontzettend ongemakkelijk en weinig boeiend. De aspecten die er nog enigszins interessant aan zijn komen van Robbie die uit zichzelf veel praat. Dat is niet aan Jinek te danken. Die vrouw zit ook af en toe onnodig te giechelen. Ook op momenten over verslavingen. Het is echt vreselijk.

Maar dat ter zijde. Het meest interessante uit de uitzending was het feit dat een vrouw op de achtergrond een hoofdrol gaat spelen, omdat haar tepel opeens in beeld komt. Bekijk de beelden hieronder.