Charly Luske plaatst de meest trieste promo ooit

Schermafbeelding 2022 08 30 om 14.07.26

Wanneer je naar deze post kijkt, weet je niet of je moet lachen of huilen, want Charly Luske plaatst de meeste trieste promo ooit met ‘Robbie Williams‘.

Het filmpje op zijn Instagram is een promo voor zijn Robbie Williams-tour. Je weet wel: dat waarbij Charly Robbie Williams beledigd door te doen alsof hij hem nadoet. En als je die optredens al beschamend genoeg vindt, kom je dus nog dit filmpje tegen.

Het valt hieronder verder te bekijken, maar wees er op voorbereid dat het woord ‘cringe’ hierom uitgevonden is.

16 reacties op “Charly Luske plaatst de meest trieste promo ooit

  • Hansje zegt:

   Dan zie je dat deze Sjarlie echt een Lutser is. Niemand wil je en dan moet je maar gek gaan doen om toch een paar ekkies bij elkaar te sprokkelen. Get a life. Oh shit dat laatste deed hij ook al niet met dat vreemdgaan.

   4
   0
 1. Jan Boos zegt:

  Tienermeisjes vragen of je ze urenlang mag beffen en urenlang geil chatten met ze inclusief dickpics is dan weer totaal niet cringe aldus Jan “Dik en Dom” Roos

  12
  7
 2. Charly LUTSER eerste KLAS. zegt:

  Dat meen je toch niet.. 32,50 voor een coverartiest die niet kan zingen WTF Man… Die inflatie is weg erg hoog op dit moment. (Wel geen verwarming thuis gaan, dus misschien bespaar je wat gas)

  6
  0
 3. 🥰 zegt:

  Leuk Charly, dat je met dat Justin Bieber liedje van Selena Gomez aan de haal gaat. Ik kan het nog steeds lastig hebben, dat ik dat toen ben vergeten in het definitieve overzicht te zetten. Dan was het gewoon gelijk klaar geweest.

  3
  1

Reacties zijn gesloten.