Douwe Bob straalbezopen

douwe-bob

Ach ja, Douwe Bob is net vader geworden. Dus de beste man heeft wat te vieren. Strontbezopen staat ie op het Amsterdamse Museumplein zijn eigen liedje mee te zingen met allemaal filmende jeugd. Wat kan je ervan zeggen? Het gebeurt de beste weleens.

het levert wel altijd leuke beelden op.

16 reacties op “Douwe Bob straalbezopen

 1. И. Иødrøg zegt:

  Ik heb toch maar wel gerukt.
  Met mijn ongeveer 10.000 IP routes zijn jullie nog niet van me af, want ik haat jullie allemaal! En allemaal kappen met die dislikes!!

  Ik ben hier de baas samen met Dennis en Jan en ik ben de enige die de hele dag hier mag trollen en nou ben ik op zoek naar een harige jonge knaap om te seksen, verder heb ik niks nodig in het leven behalve sperti en
  zovirax. En een grote pot vasseline.
  Nu!

  Wie vind mij nog een irritante kwibus?
  Ga dan weg! We missen je niet!
  Dennis en Jan: graag iedereen van de site weren. Ik dank u vriendelijk.

  2
  78
 2. Jean rausee zegt:

  Net wat roddelpraat afleveringen terug gekeken en gezien de uitspraken en de volhardigheid om te reageren denk ik dat Gordon Neukgenot Joycejoin is.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.