Donateurs voor duet met Anita Meyer krijgen geld terug

Donateurs voor duet met Anita Meyer krijgen geld terug

Voor Missie 538 hadden wij een stunt op touw gezet om mij een duet te laten zingen met Anita Meyer op Radio 538. Ondanks jullie gulle giften wisten wij helaas niet uit te komen als de hoogste bieders. Donateurs voor duet met Anita Meyer krijgen geld terug.

Fantastische stunt met tragisch einde

We weten allemaal hoe onze fantastische stunt tot een tragisch einde is gekomen. Het was hilarisch geweest als ik een duet had mogen zingen met Anita Meyer (de moeder van de advocaat van Famke Louise) op het radiostation van Talpa (de producent die ons absoluut niet wil hebben). Dat vonden velen van jullie ook en storten daarom veel geld.

Behoorlijk klusje

Daar zijn we jullie natuurlijk ontzettend dankbaar voor! Maar omdat wij het helaas niet hebben gehaald, zijn we ook weer zo aardig om het terug te storten. Dit wordt wel een behoorlijk klusje voor Dennis, dus steek die jongen een hart onder de riem. Het is natuurlijk niet verplicht om het geld terug te vragen, maar we geven jullie wel graag die kans!

Donateurs voor duet met Anita Meyer krijgen geld terug

Ben jij zo’n topper geweest om geld te doneren en wil je het nu graag weer terug? Mail Dennis Schouten dan met bewijs van een bankafschrift en dan zorgt ons directeurtje ervoor dat het weer terug op jullie rekeningen verschijnt! dennis@roddelpraat.nl. Je mag het natuurlijk ook laten staan. Dan gaat het naar het hoger beroep dat wij verloren van Famke Louise. Dit heeft ons namelijk 30.000 euro gekost…