DING DONG! Dag van de uitspraak

Famke Louise

De fantastische leuke en slimme mevrouw de rechter (door een misverstand per ongeluk D66/NRC type genoemd) gaat vandaag uitspraak doen in het kort geding dat Famke Louise tegen ons aanspande. Juridisch gezien heeft ze geen poot om op te staan, alleen heeft Vrouwe Justitia al heel lang geen blinddoek meer om en als ze de zaal inkijkt ziet ze een kindvrouwtje huilen en twee mannen (type Hollands welvaren) lachen. Ja, dan is de emotionele keuze snel gemaakt.

Dus het vertrouwen in de rechtsstaat krijgt een enorme knauw en ziet eruit als de JUMBO na een bezoekje van Glennis Grace en haar gang of we kunnen vanavond allemaal vredig slapen met het idee dat de vrijheid van meningsuiting, persvrijheid en recht op het maken van satire nog bestaat. We zullen zien. Om 15 uur horen we het oordeel.

31 reacties op “DING DONG! Dag van de uitspraak

 1. DrTosti zegt:

  Lang leve het vrije woord!! Hopen dat het linkse deug rechtssysteem in jullie voordeel spreekt.

  81
  2
 2. nrcrechter zegt:

  Wraken die rechter met zijn/haar vooringenomenheid ten aanzien van Juice Channels. Bij voorbaat al niet onpartijdig meer.

  25
  2
 3. Jansen zegt:

  Dat je mag verliezen en dan met je dronken kop 3 x over de kop gaan op weg naar huis.
  Einde van het haatvarken.

  2
  53
 4. Eef zegt:

  Dat 12 dagen wachten was toch wel een wat smerige streek. Off, was het zodat mw de rechter haar emoties op een afstand kon zetten om zo wat objectiever te oordelen? Vooral alles langer dan 9.5 dag is gewoon zwaar k udt.

  11
  1
 5. Radboud bibbert zegt:

  Ben zelf ook advocaat. Een rechter dient te ver(oordelen) op feiten en mag niet focussen op emoties. Teken hoger beroep aan bij een nadelig vonnis.

  14
  1
 6. At your service zegt:

  Of je nu wint of verliest de banden van de range roester kunnen lek geprikt. En weer en weer !

  0
  9
 7. BREAKING NEWS zegt:

  Helaas heeft Famke de zaak gewonnen. Er moet binnne 48 uur een prominent rectificatie op de website gepubliceerd worden doen Roos en Schouten dit niet, dan moet er een dwangsom van €10.000 met een maximum van €100.000 euro betaald worden. Ook de proceskosten van Famke moet betaald worden

  3
  4
 8. The Doctor™ zegt:

  Dit zei Jan toch vorige week al in de uitzending. Die D66 rechter wist niet eens wat een Mp4 was hoe kun je iemand zonder verstand laten beslissen over dit soort zaken, dit laat precies zien waarom Nederland tot op het bot kapot is momenteel. Je kunt geen rechters aan de macht hebben die nog 30 jaar in het verleden leven… Als je boven de 60 bent en niet me je tijd meegaat moet je opzouten rechter of geen rechter….

  13
  0
 9. Erwtensoep zegt:

  Nou mannen ik zie dat de video waar deze rechtzaak over gaat ofline is toch is nog niet duidelijk of ze nou verloren of gewonnen hebben.

  0
  0
 10. Woensdag papadag zegt:

  Dat is kort. Hopelijk heeft die mevrouw er lang genoeg over nagedacht en is niet weer broddelwerk zoals de laatste keer. En waarom moet die uitspraak op een woensdag komen. Dan moet er worden gewerkt. Denk er dan een dagje langer over na.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.