DING DONG! Dag van de uitspraak

De fantastische leuke en slimme mevrouw de rechter (door een misverstand per ongeluk D66/NRC type genoemd) gaat vandaag uitspraak doen in het kort geding dat Famke Louise tegen ons aanspande. Juridisch gezien heeft ze geen poot om op te staan, alleen heeft Vrouwe Justitia al heel lang geen blinddoek meer om en als ze de zaal inkijkt ziet ze een kindvrouwtje huilen en twee mannen (type Hollands welvaren) lachen. Ja, dan is de emotionele keuze snel gemaakt.

Dus het vertrouwen in de rechtsstaat krijgt een enorme knauw en ziet eruit als de JUMBO na een bezoekje van Glennis Grace en haar gang of we kunnen vanavond allemaal vredig slapen met het idee dat de vrijheid van meningsuiting, persvrijheid en recht op het maken van satire nog bestaat. We zullen zien. Om 15 uur horen we het oordeel.

31 reacties op “DING DONG! Dag van de uitspraak

 1. Eef zegt:

  Dat 12 dagen wachten was toch wel een wat smerige streek. Off, was het zodat mw de rechter haar emoties op een afstand kon zetten om zo wat objectiever te oordelen? Vooral alles langer dan 9.5 dag is gewoon zwaar k udt.

  11
  1
 2. Radboud bibbert zegt:

  Ben zelf ook advocaat. Een rechter dient te ver(oordelen) op feiten en mag niet focussen op emoties. Teken hoger beroep aan bij een nadelig vonnis.

  14
  1
 3. BREAKING NEWS zegt:

  Helaas heeft Famke de zaak gewonnen. Er moet binnne 48 uur een prominent rectificatie op de website gepubliceerd worden doen Roos en Schouten dit niet, dan moet er een dwangsom van €10.000 met een maximum van €100.000 euro betaald worden. Ook de proceskosten van Famke moet betaald worden

  3
  4
 4. The Doctor™ zegt:

  Dit zei Jan toch vorige week al in de uitzending. Die D66 rechter wist niet eens wat een Mp4 was hoe kun je iemand zonder verstand laten beslissen over dit soort zaken, dit laat precies zien waarom Nederland tot op het bot kapot is momenteel. Je kunt geen rechters aan de macht hebben die nog 30 jaar in het verleden leven… Als je boven de 60 bent en niet me je tijd meegaat moet je opzouten rechter of geen rechter….

  13
  0
 5. Erwtensoep zegt:

  Nou mannen ik zie dat de video waar deze rechtzaak over gaat ofline is toch is nog niet duidelijk of ze nou verloren of gewonnen hebben.

  0
  0
 6. Woensdag papadag zegt:

  Dat is kort. Hopelijk heeft die mevrouw er lang genoeg over nagedacht en is niet weer broddelwerk zoals de laatste keer. En waarom moet die uitspraak op een woensdag komen. Dan moet er worden gewerkt. Denk er dan een dagje langer over na.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.