Famke Louise op van de zenuwen voor morgen

Famke Louise gaat trouwen

Morgen is het zover. Dan krijgen we de uitspraak van het kort geding dat Famke Louise tegen ons aanspande en dat ze onmogelijk kan winnen. Maar ze zal natuurlijk wel winnen, want ze liet een traantje en de rechter liet al weten dat ze juice channels rommel vindt.

Volgens MC Radboudje was het ook niet zo bijster slim om de rechter een D66-NRC-mevrouwtje te noemen. We wachten heel ontspannen af, Famke zit er meer gespannen bij.

24 reacties op “Famke Louise op van de zenuwen voor morgen

 1. Dom geboren zegt:

  Het valt ook niet mee als je denkraam zo groot is als een 10 cent-muntje. Dit was al vanaf het begin een kansloze zaak.
  Gelukkig betaalt Ali de proceskosten en de rekening van de advocaat, dus Famke hoeft er niet zelf voor te bloeden.

  33
  0
  • Judge Dread zegt:

   Het is bijkans het eerste proces dat wordt gevoerd in die grote misbruikzaak rondom Talpa en RTL.
   Wanneer komen de aanklachten tegen Carlo Boszhart op tafel?

   Carlo grijpt je piemel als ie de kans krijgt maar komt ermee weg blijkbaar, terwijl Linda in zak en as zit dat haar Vieze Jeroentje gecanceld is vanwege een paar geile appjes.
   Heeft Peter van de Vorst een dubbele agenda voor wat betreft het gedrag van Carlo??

   15
   0
 2. rollins zegt:

  De dochter van Anita Meyer als advocaat van Famke. Why tell me why?
  Kans is dat het een Mosko verhaal gaat worden. Niemand wil door de dochter van (een) Anita vertegenwoordigt worden.

  3
  2
 3. Eef zegt:

  Objectief heeft roddelpraatje gewonnen, alleen de Emo- en D66 factor kan het voordeel naar Femke L. doen toekomen. Wie o Wie gaat dit binnenslepen..

  13
  0
 4. Steven zegt:

  Ik zou haar zo hard willen n eu ken, en ben jaloers op Dennis dat hij dat wel heeft kunnen doen. Maarja het zou bij rukken achter m’n computertje moeten blijven, want ben de grootste loser die ooit op deze site voorbij is gekomen.

  6
  2
   • Dag roddelpraat zegt:

    Eindelijk geen roddelpraat meer
    Heerlijk
    Scheelt weer kijken naar een opgeblazen kop en een schele eend.
    Top jongens
    Geweldig goed gedaan!!

    2
    7
   • Franzl zegt:

    Jan Roos is geenszins respectloos, doch recht voor zijn raap en praat waar hij voor staat. En het is bijzonder niet-inclusief om boos op Jan te zijn. Want jij wokie staat open voor alles en iedereen. Dus ook Russen! En Jan…

    0
    1
  • Timmy zegt:

   Bij wrapper Sjors maakt ze een goede kans. En mocht je verliezen heb je nog hoger beroep of bodemprocedure. Uitgestelde winst en smetje op de rechter. Wij hoeven helemaal niet te weten wat zij van juicechanneos vindt. Bij de zaak blijven en langs de wet leggen. Net als die blank nee wit dame. Wat alstublieft? Die opmerking had ik weer op moeten reageren en daarvoor zijn we hier niet gekomen. Laatst een zaak gekeken waar het continue uhhn uhhn ja? Was. Manman waar vinden ze dit niveau. “positieve” discriminatie toont zich in de rechtzaal voor wat het doet. Is er duidelijk niet op niveau gebleven waar het zat.

   1
   2
 5. MC RATboud zegt:

  Het enige wat ik wil is geld! Ze noemen mij een advocaat maar ik ben niets meer dan een vrachtwagenchauffeur. Ik speel ook de hele dag minecraft

  Groetjes, MineCraft Radboud

  2
  3
 6. nrcrechter zegt:

  Kan de rechter niet gewraakt worden als die zich al bij voorbaat negatief uitlaat over Juice channels. De rechter lijkt me dan al een vooroordeel te hebben en is dus bij voorbaat al niet onpartijdig meer.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.