FOTO: Zo zag de JUMBO na Glennis eruit

Glennis Grace 2

We horen nog maar weinig van Glenda en dat is voor iedereen maar goed ook. De braderiezangeres ging verhaal halen in de plaatselijke supermarkt toen haar 15-jarige zoon eruit was gezet wegens het roken van een e-sigaret. En dat pikte Grace niet en ging met een knokploeg de vakkenvullende jeugd te lijf.

Dit zou een foto zijn van hoe de JUMBO eruit zag na hun bezoekje. Een grote puinzooi waar zelfs het wc-papier niet werd gespaard. Wij wensen de firma JUMBO veel sterkte.

WhatsApp Image 2022 03 11 at 5.01.26 PM

31 reacties op “FOTO: Zo zag de JUMBO na Glennis eruit

  • De Blowende Rechter zegt:

   Deze foto is gepubliceerd op 26 januari 2021 om 11:51 op de website van omroepbrabant in een artikel van onze correspondent Sven de Laet. Deze foto toont een Jumbo-filiaal van de Jumbo City in Den Bosch ter illustratie van de avondklok rellen in Eindhoven en Den Bosch.

   Slordig dat u deze foto plaatst zonder bronvermelding en bovendien onzorgvuldig en niet contextueel.
   Wij stellen voor dat u de €1500 euro boete voor het onrechtmatig gebruik van beschermd beeldmateriaal plus de €55,30 per omgaande voldoet aan omroep Brabant.
   Mocht u binnen vijf werkdagen nog niet voldaan hebben aan ons schikkingsvoorstel dan zullen wij andere stappen ondernemen.
   Mvgr.

   DeBRe

   35
   80
  • MarianDora zegt:

   Je hebt gelijk. Dat was in den Bosch. Daarom Haaten wij ossenaren die Bossche bollen al vele vele jaren

   4
   0
 1. Uitzetbeleid zegt:

  Alleen al vanwege die foeilelijke kop zou ze het land moeten worden uitgezet. Ga maar optreden in Moskou of zo ongewenst varken.

  54
  2
 2. Middenstand Bergen zegt:

  De hofleverancier van de haatbig uit Bergen
  Is de Aldi
  Naast de Gall @ Gall de tweede favowinkel van het alcoholistische plofvarken.
  Kijk daar heb je hem weer, die onfrisse bolle kalende zak blubbervet.

  6
  35
 3. BierBuikBarry zegt:

  Dit was Jumbo city Den Bosch tijdens de avondklok rellen. Maar des al niet te min, zo zou inderdaad de Jumbo eruit hebben gezien na een vechtpartij met die feeks van een glennis

  21
  4
 4. Jeu van de frituur zegt:

  Vreselijk weif vreselijk volk vreselijke cultuur vreselijk dat er zoveel van zijn vreselijk dat het te laat is vreselijk dat ons land naar de klote is

  29
  4
 5. Joop zegt:

  Het is gewoon een Gansta mama en het was een zwaar georganiseerde actie ze mag blij zijn dat er geen ongelukken zijn gebeurt, gewoon een zware straf want we hebben het hier toch over een georganiseerde misdaad , als ik rechter zou zijn wist ik het wel voordat het helemaal uit de klauwen loopt rond die meid en haar gevolg..

  18
  1
 6. Klennis Krijs niet helemaal wijs zegt:

  Glenda Batta heeft de attitude en kapsones van een superdiva…alleen het succes ontbreekt. Net als enige vorm van basisbeschaving. Dat mens zou geen minderjarige kinderen mogen opvoeden…waar blijft jeugdzorg?

  34
  0
 7. Janus Roos zegt:

  Zo ben ik eens met mijn zatte kop door 2 winkelrekken geflikkerd. Te lam al en toch nog wat alcohol willen scoren.
  Tja gewoon op de wa aansprakelijkheid afgeschoven. Het eigen risico is nog te betalen (ps doneer 5 euries). Zelfs de plaatselijke straatkrantverkoper krijgt meer respect hier. Mij vinden ze een volgevroten asociaal varken en de dagelijkse glasbakbig.

  2
  7
 8. Gladde Glennie Graties zegt:

  Jan Roos is zeker niet zo knap als The Bodygard
  Roos is meer een stinkende vette walvis
  Die trekken ze aan boord en hakken ze in stukken.
  Hee Roos minne zure bal gehakt

  4
  13
  • dichtertje zegt:

   Ik vind dit een mooi gedicht. Hoewel afgunstig, ook krachtig en recht uit het hart. Werk alleen nog wat meer aan het metrum, en rijmen mag ook van mij.

   2
   0
  • Merlowe Paydock zegt:

   Zelf verzonnen PoepBoy?
   Kansloze poging.

   Probeer je polsen maar open te snijden, kijken of dat leuker is.

   4
   0
 9. Mappy zegt:

  Dennis en Jan, haal dit artikel van de site want de foto is blijkbaar niet van de Jumbo in de Jordaan. fake news dus. Zit Putin hierachter ?

  5
  0

Reacties zijn gesloten.