Televisie

Dennis van der Geest dakloos na leugen over open huwelijk

Dennis van der Geest dakloos na leugen over open huwelijk

Dennis van der Geest dakloos na leugen over open huwelijk. Vanochtend schreven we het artikel over het nieuws dat onze vriendin Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht: Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel. Nu blijkt er een update te zijn over de situatie.

Affaire met ‘jonge griet’

Eerder bleek dus al dat Dennis een affaire had met een ‘jonge griet’ uit het productieteam van het programma dat hij maakte. Zijn vrouw kwam daar achter en gooide hem het huis uit. Vervolgens trok hij bij zijn vader in, maar het verhaal blijkt nu nog gecompliceerder in elkaar te steken.

Definitief uit elkaar

Onze grote vriendin schrijft op Instagram: “Dennis en zijn vrouw zijn definitief uit elkaar. Ze is erachter gekomen dat Dennis niet alleen aan andere vrouwen, maar ook aan zijn eigen vrienden liegt dat hij een open huwelijk heeft! Zo heeft hij een heel jachtveld voor zichzelf gecreëerd.” Oeps…

Dennis van der Geest dakloos na leugen over open huwelijk

Helaas voor Dennis en zijn gezin houdt het daar niet bij op, want hij verloor zijn onderkomen: “Ook krijg ik door dat de vader van Dennis, Cor van der Geest, volledig achter Zaina en de kleinkinderen staat en zich heel erg schaamt voor zijn zoon. Zo erg dat Dennis dus nu NIET bij hem in huis woont, maar elders.” En dat maakt Dennis van der Geest dakloos. Tenzij hij is gaan inwonen bij zijn nieuwe ‘jonge griet’, natuurlijk.

Vraag naamgenoot Dennis om tips

Tja… Dennis… Je hebt het niet goed aangepakt. Het overspel is naar buiten gekomen. Dat moet je eigenlijk ten alle tijden zien te voorkomen. Nu ben je kort gezegd de l*l. Zelfs je eigen vader heeft zich tegen je afgezet. Nu heeft onze Dennis Schouten daar wel ervaring mee, dus misschien kan je je naamgenoot eens om tips vragen.

Nog geen reacties