Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel

Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel

Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel. Yv Cold deelt het verhaal in geuren en kleuren op haar Instagram. De man lijkt in een goede midlifecrisis te zitten, want hij besloot een affaire te beginnen met een ‘jonge griet’ uit het productieteam van het programma waar hij de afgelopen twee maanden aan werkte.

Dennis heeft het helemaal verkloot

Onze grote vriendin Yv schrijft op Instagram: “Dennis van der Geest heeft het weer helemaal verkloot. Hoewel ik al vaker bracht dat hij al jarenlang structureel vreemdgaat met ongeveer alles wat ademt, is de bom nu echt ontploft.” Oh, god. Daar gaan we…

‘Jonge griet’

Het begon allemaal toen meneer half oktober terug kwam van judokampioenschappen in Uzbekistan en hij gezellig schoenen gingen shoppen met zijn vrouw. Hij maakte een foto van de schoenen die hij paste en verstuurde die naar een ‘jonge griet’ uit het productieteam van Million Dollar Island.

Zijn vrouw was gelukkig niet achterlijk en griste de telefoon uit zijn hand. Yvonne legt uit dat hij uit huis werd gezet door zijn vrouw en een week later meteen vertrok voor opnames van datzelfde programma. Die ‘jonge griet’ was daar natuurlijk ook weer bij. Gezellig.

Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel

In totaal zou hij twee maanden in het buitenland hebben gezeten voor de productie van het programma en is hij net weer terug in het land. Natuurlijk mocht hij niet meer thuiskomen bij zijn vrouw en daarom is hij nu bij zijn vader ingetrokken. Als een echte jonge bink, want dat is schijnbaar hoe hij zich momenteel voelt.

Van twee walletjes eten

Volgens Yvonne Coldeweijer is het niet geheel nieuwe informatie: “Dennis heeft er al jaren geen problemen mee om van twee walletjes te eten, maar zijn vrouw is hem dit keer helemaal zat. Er moet VEEL besproken worden. Of zijn huwelijk nog te redden valt, is op dit moment nog onzeker. Dennis waar ben je nou toch allemaal weer mee bezig?” Dat klinkt als een zin die ik wel vaker uitgesproken heb, maar dan richting het directeurtje van RoddelPraat, Dennis Schouten.

Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel
Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel 4
Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel
Dennis van der Geest uit huis gezet na overspel 5