Televisie

Lil Kleine staat zijn broodrooster nog niet aan Jaimie Vaes af

Lil Kleine staat zijn broodrooster nog niet aan Jaimie Vaes af

Lil Kleine staat zijn broodrooster nog niet aan Jaimie Vaes af. De twee beëindigde hun gewelddadige relatie dit jaar. De verdeling van de inboedel moest vervolgens in de rechtszaal worden uitgevochten. De rechter heeft laten weten welke spullen aan wie worden toegewezen, maar 8 februari valt pas het definitieve besluit over een aantal punten.

Het einde van een ongezonde relatie

Het is toch werkelijk te triest voor woorden? Jaimie en Jorik stonden op het punt te gaan trouwen en hebben ook samen een kind op de wereld gezet. Toen Jorik het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemde, kwam er een einde aan deze ongezonde relatie.

Alles is weg

Vervolgens bleek het echter nog moeilijk te zijn om een aantal spullen te verdelen. Het ging om verschillende merkhorloges, maar ook servies en een waterkoker kwamen aan bod. Het lijkt wel op het verhaal van Jan Smits moeder, Gerda Smit, van 14 jaar geleden. Alles is weg. De gastendoekjes, weg. De waterkoker, weg.

Alleen in dit geval is de waterkoker nog niet weg. Waar twee van de drie horloges aan Jaimie zijn toegewezen en een bedrag voor Balenciaga schoenen aan Jorik is toegewezen, is er over veel onderwerpen ook nog een hoop onduidelijkheid.

Lil Kleine staat zijn broodrooster nog niet aan Jaimie Vaes af

Rimowa koffers, een broodrooster, een blender, een waterkoker, ‘attributen’ en een schadevergoeding zweven nog en moet 8 februari een uitspraak over gedaan worden. Beide partijen moeten voor die tijd nog een aantal dingen zien te bewijzen.

Triester dan triest

Het is triester dan triest. Zelfs Playstation-controllers komen aan bod. Misschien zijn ze van goud en daarom van waarde, maar dan zou ik ook willen zeggen: wat triest dat je gouden controllers gaat kopen. Dan weet je ook echt niet meer wat je met je geld aan moet.

Nog geen reacties