Relletjes

Peter Gillis heeft iemand ontvoerd, zwaar mishandeld en bestolen

Peter Gillis heeft iemand ontvoerd, zwaar mishandeld en bestolen

Peter Gillis heeft iemand ontvoerd, zwaar mishandeld en bestolen. Dat klinkt heel ernstig en jammer genoeg is het dat ook. Vanavond in de uitzending om 18:00 delen wij dit heftige verhaal op ons YouTube-kanaal. Floris Wyers is ook aanwezig bij deze opname.

Een grote scoop

Het wordt weer eens tijd voor een grote scoop. Vanavond is het zo ver. We delen een groots verhaal over Peter Gillis. Het is een ernstige zaak en dat beseffen we ons ook. Daarom dat we dit verhaal ook aan het licht willen brengen, want dit kan niet langer meer zo doorgaan.

Peter Gillis heeft iemand ontvoerd

Dit keer laten we meerdere (!) slachtoffers aan het woord om hun verhaal te doen over de achterlijke, heftige en ernstige situaties waar ze in verkeerden met of door Peter Gillis. En deze verhalen gaan inderdaad echt over ontvoering, mishandeling en diefstal.

De ernst van de situatie

RTL Boulevard heeft de ernst van de situatie ook begrepen en wil het serieus aanpakken. Ze hebben contact met ons gezocht om te praten over het verhaal. Vanavond, na onze uitzending, gaan ze het hier ook behandelen. Bekijk vanavond om 18:00 de nieuwste uitzending met Floris Wyers op ons YouTube-kanaal om niks te missen van deze scoop!

Nog geen reacties