Televisie

Daisy Piras sluit een verzoening met ex-vriend Luca Borsato niet uit

Daisy_Piras

Pas een aantal maanden geleden gingen de twee uit elkaar, maar Daisy Piras sluit een verzoening met ex-vriend Luca Borsato niet uit. Dat weet ze nu al te zeggen in de YouTube-serie Allures.

Daisy was er kapot van en helemaal klaar met Luca toen ze tot de ontdekking kwam dat hij vieze berichtjes uitwisselde met andere vrouwen. “Hij was in het begin alles aan het ontkennen. Daarna heeft hij alsnog vertelt hoe het in elkaar zit. Hij was heel verdrietig en bang om mij kwijt te raken. Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest, het overrompelde me echt”, aldus Daisy.

Ze blijft wel volhouden dat hij fysiek nooit vreemdgegaan is. Hij zou het gelaten hebben bij de berichten: “Maar hij heeft wel maandenlang contact gehad met andere vrouwen. Echt contact dat niet kan. Ik vind het dan nog minder erg als iemand 1 of 2 keer vreemdgaat, want dat is een momentopname. Dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt.” Dat is ook een theorie.

MAAR in Allures vertelt ze nu dat nog niks uitgesloten is. Zo vertelt ze: “Ik sta er eventueel wel voor open, ooit. Stel, het is echt een ander persoon geworden. Maar ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede. Je weet niet wat de toekomst brengt.”

Die zijn binnen een maand dus weer samen. Let maar op mijn woorden. Luca is ook al constant bezig met ‘zelfverbetering’ en deelt op Instagram ook genoeg over zijn spijtbetuigingen jegens Daisy. Man, man, man… (Zoals Rob zou zeggen).

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties