Daar is ie dan: rehabilitatie Bilal Wahib in volle gang

Bilal-Wahib

Het was niet de vraag of, maar wanneer dit zou gebeuren. Natuurlijk waren er al BN’ertjes die voor de troepen uitliepen om te gillen dat Bilal niet gecanceld moet worden. Maar nu voegen zich daar wat grote partijen aan toe. “Wat Bilal heeft gedaan is niet goed, maar mensen zijn klaar om hem te vergeven voor wat hij heeft gedaan”, aldus een meneertje van platenlabel Top Notch. Hoe hij erbij komt dat mensen dat zijn is onbekend.

Bij de NPO draaien ze ook zijn plaatjes weer. “We hebben bij het besluit om Bilal Wahib even niet meer op zender te draaien, aangegeven dat het een beslissing is geweest tussen de zender (3FM), de omroepen en de dj’s. Maar we hebben ook gezegd: als er dj’s zijn die hem wรฉl willen draaien, dan kan dat”, zegt een woordvoerder. Manager Moszkowicz: “Ook wij hebben te horen gekregen dat 3FM de muziek van Bilal weer gaat draaien. Daar zijn wij als management erg blij mee. Wat er ook heeft plaatsgevonden de afgelopen maanden, zijn talent blijft onmiskenbaar. We kijken uit naar de toekomst.”

Lil’ Keine

Het heeft er alle schijn van dat deze mensen de situatie van Wahib vergelijken met die van Lil’ Kleine. Niet geheel toevallig iemand uit de stal van Moszkowicz, Top Notch en veel gedraaid op 3FM en FunX. Waarschijnlijk vinden ze nu dat het vragen om de pik van een jongen van 12 op Instagram een stuk minder erg dan je verloofde in elkaar timmeren op Ibiza. En met die dwergrapper gebeurde niets qua cancellen. De rehabilitatie van Bilal is dus het resultaat van de losse handjes van Jorikje.

61 reacties op โ€œDaar is ie dan: rehabilitatie Bilal Wahib in volle gangโ€

 1. Halal Walibieb zegt:

  Oprotten met die vunzige straatrat. Wie zit er in het publiek nou daadwerkelijk te wachten op die zwakbegaafde schijtkop? Wat een gelul zeg van die radiostation, zulke geldwolven dat elke vorm van principe direct overboord gaat. Oprotten met die kutbilal

  0
  0
   • Halal Walibieb zegt:

    Eh nee, lekker racistisch van je dat je dat meteen denkt, maar de echte aanleiding is simpelweg zijn onopgevoede straatrattengedrag.

    0
    0
    • Sten zegt:

     Helemaal niks racistisch aan, ik vroeg letterlijk of je die racistische aanname maakte. Plus ik heb nog nooit van straatrattengedrag gehoord, dus dat kan ik moeilijk ruiken. Volgens mij gebruikt niemand dat woord ook behalve zo een tering mogool als jij.

     0
     0
   • De Geert zegt:

    Hahahaha de deuger begint gelijk over ras, zo zie je maar weer hoe de vork in de steel zit, of misschien kan je zeggen dat de aap uit de mouw komt.

    0
    0
   • Bertus zegt:

    Ik heb in al die jaren dat ik leef deze grap voorbij zien komen.
    En hij is ongepast in deze seting MINDERJARIGE / MEERDEJARIG.
    Zo ook de reacties van de media en lezers deze zijn overtrokken en je lost
    het probleem van sexting en shaming en pesten niet op door de dader te verbannen.. Dus geef
    Bilal een tweede kans want zijn gedrag was laakbaar en volgens mij niet strafbaar. En volgens zij manger & top noch moet je de kip met het gouden ei niet slagen.

    0
    0
    • Halal Walibieb zegt:

     Ik geloof persoonlijk totaal niet in een tweede kans voor Kwalib. Ik ken deze grappen ook nog wel ja, maar wel van toen ik ongeveer zo oud was als in dit geval het slachtoffer. Niet van Biluls leeftijdsgroep. En dat zegt alles: deze gozer is veel te achterlijk hiervoor. Als je dit doet en dan niet alleen op die leeftijd, maar ook terwijl je gewoon weet dat heel NL meekijkt, dan ben je echt een totale bewusteloze debiel + een arrogant/narcistisch stuk vreten.

     Geef hem een tweede kans en hij gaat binnen no time weer in de fout. Het feit dat hij meent dat zo’n tweede kans betekent dat hij gewoon meteen weer kan doorgaan met populair doen en poen harken, zegt toch alles over het feit dat hij helemaal niks wijzer is geworden en er geen hout van begrijpt? En dat zal zo blijven ook. Te debiel. Straatrat met een toevallig acteertalent. Ik ben 100% voor tweede kansen, maar wel als mensen die ook verdienen. Bilal kan dus een groot wind oprotten w.m.b.

     0
     0
   • Hans anders zegt:

    Iedereen verdient een tweede kans klaar

    Jij hebt ook Dome dingen gegaan jan Roos wat niet iedereen weet

    Ook jij verdient een tweede kans

    Hij ook groetjes Hans uit Hillegom

    0
    0
 2. Robert zegt:

  Jorik of lil moet ik lil’ pikkie zeggen wanneer zien we Jou een keer de tyfus geslagen worden bij influencers als jeje matties een keer niet je eigen beef kan laten oplossen je bent een mietje dat stoer doet met een rijtuigzweepje , met 80 man is iedereen stoer toch pikkie?๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•๐Ÿ–•

  0
  1
 3. Mason zegt:

  Every weekend i used to pay a quick visit this site,
  for the reason that i want enjoyment, for the reason that
  this this web site conations actually good funny material too.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.