Top Notch hartje Lil’ Kleine

En dat heeft vast met geld te maken. Want het platenlabel liet zonder pardon Bilal Wahib vallen toen hij om de snikkel van een 12-jarige vraagt. Je eigen verloofde voor de ogen van je kind in elkaar meppen met een fles is blijkbaar dan weer geen probleem voor het Neerlands rapperscollectief.

Hypocrisie heeft een naam en heet Top Notch. Blijkbaar hebben ze daar een moreel kompas van een dronken berggeit. Want in het geval Wahib werd de stekker binnen no time getrokken, maar bij Lil’ Kleine doet het label agressief tegen de buitenwereld. Eigenaar Vincent Patty: “Laat duidelijk zijn: wij zijn niet vatbaar voor collectieve druk of bullying.”

Bilal Wahib

Ah ok, we moeten dus ff niet zo moeilijk doen over vrouwenmishandeling. Want hij besluit “in negen van de tien gevallen het werk tijdelijk stil te leggen – zoals in het geval van Bilal Wahib.”

Dat klopt. Toen wel, want toen deed de rest het ook. Toen deed collectieve druk ze blijkbaar wel wat. Maar ook toen was het label boos want: “Als een statement wat we daarover doen vervolgens volledig wordt verdraaid in media en sommige mensen ook niet de moeite nemen om nou precies te lezen wat we hadden gezegd, dan houdt het op.”

Geen politieke partij

Op Insta reageert Top Notch ook op de mishandeling van Jaimie Vaes. Ze zeggen geen politieke partij te zijn. Aha, dus alleen bij politieke partijen is het not done om je vrouw in elkaar te timmeren. Wisten wij veel. Maar wat wel vreemd is dat de behandeling van Bilal toch wel heel erg anders was. Discriminatie! Bij zo’n divers gezelschap. Schande.

11 reacties op “Top Notch hartje Lil’ Kleine

 1. Oogaids zegt:

  Mijn ogen branden gewoon weg. Het leest zich allemaal niet lekker weg met een zwarte achtergrond en schreeuwende neonkleuren. Kan alleen de eerste 4 regels lezen en daarna steevast knijpende ogen en koppijn door jullie site. Echt, doe er wat mee!!!!!

  0
  0
 2. Ronald McUrus zegt:

  Kiezen voor geld. Dus als we nu massaal niet meer naar die Lil Kutkop willen luisteren en ieder station boycotten dat die mepper nog wil draaien. Dan is ie niet meer een top artiest voor TopBitch. En zullen ze hem laten vallen. Nu nog de Spotifys van de wereld verzoeken.

  0
  0
 3. Droeftoeter zegt:

  Money the root of all Evil, dubbele moraal, meten met twee maten, gelijke monniken gelijke kappen, de ene hand wast de andere, karakterloos…en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een medialand vol Farizeeërs en pretentieuze nietsnutten die uit een schijnbaar bodemloze geldkist mogen nassen. Schaamteloos hun neppe zelf promoten als ware het een door God gegeven talent. Wat een wereld!!!

  0
  0
 4. BLUE WRLD RECORDS zegt:

  Klopt t is idd een kut label, maar gelukkig bestaan mij nog, dus zoals wat inmiddels mijn lijfspreuk is geworden: Middelvinger naar De Notch🖕🏻

  0
  0
 5. kapoentje zegt:

  En toch geef ik Top Notch gelijk. Die twee voelen zich prima in die vechtrelatie. Laat ze lekker doen en geef die onnozele lilliputter de ruimte. Uiteindelijk is daar een (best grote) markt voor.

  0
  0
 6. Minerva zegt:

  Top Notch is een bedrijf van verstandelijk beperkte artiesten en managers die alleen maar aan geld denken.
  De strategie is duidelijk van dit bedrijf: Wegkijken en hopen dat iedereen het volgende week weer vergeten is.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.