Rehabilitatie Bilal Wahib in volle gang

Zoals verwacht is het al weer begonnen: de rehabilitatie van acteur/rapper/piemelvrager Bilal Wahib. Waar andere mensen voor het leven zouden worden buitengesloten, geen BN’er ooit nog met je gezien wil worden en je door de media stelselmatig alleen nog negatief in het nieuws wordt gebracht gelden er andere regels voor mensen als Bilal.

Het begon natuurlijk al met goedpraters als Katja Schuurman en ander zogenaamd liberaal grut. Het was gewoon een uit de hand gelopen grapje, een foutje kan gebeuren en iedereen vraagt weleens een kind van 12 de geslachtsdelen te tonen. Dan komen de columnisten en ander links spul die gaan roepen dat het een heksenjacht is omdat Wahib geen blonde haren en blauwe ogen heeft en voor je het weet is er eigenlijk niks gebeurd en krijgt hij van de NPO allerlei prijzen.

Ook zijn collega rapper Ronnie Flex trekt zijn keutel in. “Heb vorige week 5 minuten nadat ik wakker op dat hele gedoe alle foto’s van mij en bilal verwijderd op mijn insta pagina.. voel me al een week kut daarover.. mijn reactie was niet op zijn plaats vind ik zelf…” Eerst wil je niks meer met de man te maken hebben omdat ie zich midden in een storm bevindt. Je wil niet geassocieerd worden met je vroegere strijdmakker wegens niet goed voor je eigen hachje. Maar als je merkt dat het allemaal begint weg te ebben kom je opeens terug op eerdere beslissingen. Weet je hoe ze zoiets noemen? Puur opportunisme en lafheid. Even wachten totdat de storm gaat liggen om dan weer de mattie uit te hangen. Brrrrrr.

14 reacties op “Rehabilitatie Bilal Wahib in volle gang

 1. Robbie zegt:

  Was te verwachten toch. Dat criminele tuig beschermd en houd elkaar allemaal handje boven het hoofd. Tot Nori straks om haar geslachtsdelen wordt gevraagd door 1 of andere blowende rapper, dan is de wereld te klein. Dan moet volgens Ronnie hasj en wiet verboden worden, omdat de rapper toen onder invloed was. Wat een simpele slootzwijn is het toch..

  0
  0
 2. Jokerlady zegt:

  Hoezo krijgen mensen die int publieke oog staan hiervoor letterlijk altijd vrijspraak voor en zelfs hulp met het bovenop komen ervan! Hoe zit het met de gezondheid van het jongetje en de meiden, hun gerechtigheid???!!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.