Vriendin Ronnie Flex is boos op RTL Nieuws: ‘zo plat is het nou ook weer niet’

ronnie-demi

In een kop op de website van RTL Nieuws valt groots te lezen: “Demi de Boer wil graag trouwen met Ronnie Flex om zijn achternaam”. Demi de Boer is daar zelf niet zo blij mee en uit die gevoelens op Instagram.

Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer leven bijna een geschieden leven vanwege alle drukte. In de serie op Videoland laten we weten elkaar veel te missen en vooral Demi vindt het ‘zwaar’. Ook hebben ze de handen al helemaal vol aan twee kinderen. Wat is dan het beste om te doen? Het gezin verder uitbreiden, natuurlijk! Trouwen hoort daar ook bij.

“Dat Ronnie veel van huis is om op te treden vindt Demi ‘zwaar een moeilijk’ Ze vertelt: “”Je mist elkaar, je verlangt ook gewoon naar tijd met elkaar. Tijd met het gezin. Je merkt ook dat de kinderen daar heel erg naar verlangen (…) Hij [Ronnie red.] kan er niet altijd zijn en de tijd die hij met hen heeft, de kwaliteit is soms minder”, aldus Demi.

Ook Ronnie geeft aan helemaal gesloopt te zijn: “Ik ga dit gewoon nooit meer doen. Ik ga nog wel vliegen, maar nooit meer zo op een dagelijkse basis voor een showtje in Lloret. Fuck dat. Dat is over.”

Bij Demi is ook veel twijfel voelbaar. Ze legt uit: “Als je met een artiest gaat die de hele dag weg is (…) Er komt gewoon veel frustratie bij kijken als je alles op jezelf neemt. Hoe sla ik me erdoorheen? Je gaat er gewoon door. Hoe? Je moet wel.”

In het artikel van RTL Nieuws valt ook te lezen wat Demi van trouwen vindt: “Dat hoeft voor Demi niet zo nodig, maar ze zou het wel leuk vinden dezelfde achternaam als haar dochtertje te hebben.” Volgens mij blijkt uit deze zin dat RTL Nieuws gewoon uitlegt dat Demi de achternaam wil vanwege de achternaam van haar kinderen. Er is dus niks mis mee, maar Demi had wat aandacht nodig en plaatste daarom dit bericht op Instagram:

12 reacties op “Vriendin Ronnie Flex is boos op RTL Nieuws: ‘zo plat is het nou ook weer niet’

 1. Jan 24cm Roos zegt:

  Kom maar op ome Jan zijn snoetje rijden Demi, keer wat anders. Men noemt mij de blanke n€ger van Bergen, met het licht uit voel je het verschil niet.

  13
  6
 2. Likkeh kan je leren bij Jan te Bergen zegt:

  Vanaf oktober een 6 wekelijkse avondcursus met theorie en praktijk. Neem en eigen handdoekje mee en het cursusgeld 450 euro

  5
  4
 3. Marco Pedosato zegt:

  Wie gaat er nou naar een optreden van Ronnie Flex? Die talentloze clico genetisch afval, met een walgelijke lelijke crackkutkop moet gewoon heel snel gecancelt worden. Man wat een verspilling aan cellen.

  15
  2
 4. OsamaB zegt:

  Als je zo n vader als Ronald de Boer hebt die in ruil voor miljoenen alles wat in Qatar krom is weer recht praat,dan begrijp ik wel waarom zijn dochter een andere achternaam wil.

  11
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.