Charly Luske geeft trouwtips

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Bij Koffietijd zit Charly Luske tips te geven voor een gelukkig huwelijk, terwijl hij met man en macht een eigen scheiding probeert te voorkomen. Nu is zijn moeder… uhm.. ik bedoel zijn vrouw iemand die denkt dat Charly demonen heeft in plaats van dat ie alles met een hartslag ligt te naaien, maar toch.

Alleen in Hilversum nodigen ze zo’n pipo uit om net te doen alsof hij weet hoe je een gelukkig huwelijk kan hebben. Die fluim woont verdikke in een chalet.

12 reacties op “Charly Luske geeft trouwtips

  • Rappert zegt:

   Ons kent ons he. De MSM nodigt altijd dezelfde figuren uit.
   De publieke omroep is daarbij misschien nog wel de ergste.
   Daar zit altijd wel zo’n irritante rappert aan tafel die als zogenaamde ‘expert’ op komt draven.

   5
   1
  • scoop zegt:

   AT5
   Openbaar Ministerie sleept Glennis Grace voor de rechter vanwege supermarktincident
   19 mei 2022, 10.11 uur · Aangepast 11.02 uur · Door AT5/NH Amsterdam
   Zeven mensen die verdacht worden van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in de Westerstraat, moeten voor de rechter verschijnen. Dat maakt het OM bekend. Het gaat onder meer om de 43-jarige zangeres Glennis Grace.

   Naast Grace moeten ook twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam voor de rechter verschijnen. Dat geldt ook voor een man van 27 uit Purmerend en een man van 40 jaar uit Loenen aan de Vecht.

   Vechtpartij
   Het incident vond plaats op 12 februari. De zoon van Grace zou eerder die dag een e-sigaret hebben opgestoken in een supermarkt aan de Westerstraat. De jongen werd hierop aangesproken door het personeel van de supermarkt en zou hardhandig de winkel zijn uitgezet.

   Later die avond zou Glennis Grace zijn teruggekeerd naar de supermarkt met een groep bekenden en verhaal hebben gehaald. Daarbij ontstond een vechtpartij waarbij meerdere medewerkers van de supermarkt werden geschopt en geslagen.

   Rechtszaak
   Grace werd kort na het incident samen met twee andere personen aangehouden. Ze zou drie dagen vastzitten en uiteindelijk, net als de andere verdachten een gebiedsverbod opgelegd krijgen. De rechtszaak is op 26 oktober, een dag later verschijnen de minderjarige verdachten voor de kinderrechter.

   3
   3
 1. Woeste Willem zegt:

  Nog een goede tip van charly:

  anale sex is beter dan orale sex, want poep krijg je er makkelijker vanaf onder de douche dan lippenstift.

  7
  3
  • Clubber Lang zegt:

   Ik vraag mij altijd af wat Dennis precies voor ‘idioots’ gedaan moet hebben om van dit soort stalkers te krijgen. Minderjarige dochter gedopt? Of is hij juist op jouw voorhoofd gekomen en heeft hij je daarna nooit meer teruggebeld?
   Heeft hij jouw goedvis aangerand?
   Zo benieuwd hoe je zo bent afgegleden!

   0
   1
 2. Anti Alles zegt:

  Dat je überhaupt bij koffietijd gaat zitten, zegt alles over deze verwijfde dwaas. Wat een niveau. Heb je dan een treurig leven als je voor een beetje aandacht naar koffietijd moet.

  4
  1
 3. Jokle zegt:

  He charlie ouwe fucker dat je bent waarom zeg je niet eerlijk dat vreemd neuken je huwelijk met die ouwe duitse taart spannend houd, heil hi uhm Heil vreemdneuken

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.