Dennis nog ondergedoken, foto’s nieuw huis Charly

Charly Luske

Manmanman, het is me allemaal wat. Het begon dat Dennis en Jan niet mee mochten doen aan het Charly Luske Voetgolf Toernooi en nu zit Dennis ondergedoken in Zagreb en Charly in een blokhut in Oost- Graftdijk. Allemaal omdat Roddelpraat meldde dat de zanger niets anders doet dan jonge chickies aan zijn totempaal rijgen. En nu is ie boos op ons. Wel ja, onthoofd de boodschappers maar weer.

De website bekendeburen kwam ermee. Wat wil interessant is dat Tanja en Charly ff een klein kwart miljoen hebben liggen voor deze recreatiewoning.

WhatsApp Image 2022 04 04 at 1.31.19 PM
WhatsApp Image 2022 04 04 at 1.31.15 PM
WhatsApp Image 2022 04 04 at 1.31.11 PM

30 reacties op “Dennis nog ondergedoken, foto’s nieuw huis Charly

 1. Pascallie zegt:

  Sterkte Dennis!!! Ik denk dat Charly er nog verstelt van zal raken wat met hem gebeurt als hij jou ook maar iets aandoet. We weten waar z’n huis woont. Walgelijke vent met die hoogmoedige lelijke sn.l van ‘m met een kut karakter waar je U tegen zegt. Logisch dat je vreemdgaat met pubers als vieze oude kerel. Smerig lijf ook van ‘m. Lelijk van binnen en buiten. Om te kotsen dat stel. Echt. Ik kan er geeneens meer een grap over maken want dit slaat écht nergens meer op.

  57
  18
  • Mikeeee zegt:

   Uuuhm er zijn wellicht wat waarheden te vinden in jouw tekst…. Het is niet dat ik op mannen val ofzo, maar kun je vertellen wat je precies smerig vind aan zijn lichaam? 😳😁

   7
   15
   • Taalknobbel zegt:

    Wat je precies smerig vindt aan zijn lichaam.

    Stam + t
    Voeg wél een t aan de stam toe als het onderwerp:

    jij/je is én vóór de persoonsvorm staat: jij maakt / jij wordt
    u is: u maakt / maakt u, u wordt / wordt u
    een derde persoon is:
    hij / zij / het / Mark / Fleur / het meisje / de klas / onze afdeling / het boek / Den Haag / Nederland / wie / wat / … maakt / wordt
    dan maakt / wordt hij / zij / het / Mark / Fleur / het meisje / de klas / onze afdeling / het boek / Den Haag / Nederland / …

    1
    10
 2. Gerard Overloon zegt:

  224.000 euro voor zone sta-caravan is toch een fantastisch prijsje? De meeste bakstenen huizen gaan niet onder de 350K tegenwoordig.

  Voor die 224 heeft Tanja rust aan de kop, een zwembad, personeel in de snackbar en een vrije uitloop in de groene polder van het oersaaie Noord-Holland waar verder geen kut te beleven valt.

  En de recensies van Europarckings is ook niet unaniem slecht of zo. Kan ik ook nog een stacaravanetje scoren daarzo of zijn nu ze alweer uitverkocht?

  20
  1
 3. Achterlijk wijf zegt:

  Ik denk dat Dennis die linkse meid uit Groningen zit te krikken in Zagreb.
  Voor de afwisseling ligt hij eens onder haar en onze David Beckham uit Glanerbrug noemt dit dan onderduiken. 👍👍😎😜

  20
  1
  • Patterson zegt:

   Onderduiken kan je ook lezen als hoofd geven. Haak door de lip dus nu begint het spartelen als hij niet los komt. Blijft een linkse met breintje versus onze achterlijke Dennis. Arme knul is kansloos. Nee Charly is niet waar hij van moet vrezen. Charly moet zichzelf vrezen. Die is zijn eigen vijand.

   4
   3
 4. Vrouw uit t leven zegt:

  Sorry maar ik heb altijd gedacht dat Charly van de mannen liefde was, zou hij ooit uit de kast komen?????

  4
  1
 5. RangeRovervanonzedonaties zegt:

  Tijdens het onderduiken komt zo’n deal met Van der Valk goed uit.

  1
  1
 6. Paultje pils zegt:

  Vooral liegen dennis, verhaal aandikken terwijl er niks aan de hand is. Ja dat je wat problemen hebt door je racistische uitspraken en het feit dat je met minderjarige zoent, zal het wat lastiger maken. Mja dat doe je geheel zelf. Dat heeft niet met charly pluskut van doen. Btw mocht je die camera installeren, die voorbij kwam in de feed, dat model is makkelijk te hacken🤣, kan iedereen meekijken wie er aan de deur staat. En wanneer je thuis bent. Maak het je vijanden nog gemakkelijker.

  0
  17
 7. Pascallie zegt:

  Oh O.K. wat fijn dat jij aan mij uitlegt dat Dennis en Jan Roos hartstikke multi-miljonair zijn door mijn €5,- euro want at wist ik nog niet ! Inderdaad, een enorme SCOUUUUUPPPP!!! Tenminste als het me ook maar iets interesseerde. Mij boeit het namelijk geen ene flikker als Dennis of Jan Roos tonnen op hun bankrekeningen hebben staan. Gaat me niks aan. Ik gun het ze van harte want ze werken er gewoon voor en bezorgen zo mij en m’n pa regelmatig de slappe lach. Lachen en plezier is onbetaalbaar. Al betwijfel ik het trouwens ten zeerste dat ze baden in extreme luxe. Ik snap lui zoals jij trouwens niet. Het is maar entertainment, het is maar een online programma, het is maar geld. Mijn geld. Niet de jouwe. Met geld koop je trouwens geen gezondheid, daar kan Dennis je waarschijnlijk alles over uitleggen. Je maakt je echt druk om niks. Misgunner. Je bent een hater en je bent niet goed snik. Een leeftijd verschil tussen 8 jaar (Dennis en z’n net menstruerende pubers) en 33 jaar (Marco B en het zwakzinnige(!!) slachtoffer) is namelijk nogal wat. Ook was er geen sprake van dwang zoals bij ome Ali B. Net als doneren geen dwang is maar een vrije keuze. Ik verveel me al de hele dag de pest pokken en zit daarom al de hele dag iedereen te vervelen en irriteren maar voel me op het ineens weer nuttig door jouw en je zielige leventje. En nou opdonderen.

  16
  2
 8. Die dikke uit de jury zegt:

  Wat een heerlijk land hebben we toch…

  Linkse BN-ers worden beschermd door een legertje aan blinde (en wanhopige) fans die zich geroepen voelen om opeens dapper uit de anonimiteit te stappen en zich als een soort strijder voor “de kwetsbare” BN-ers op te werpen….

  Vergetend dat een BN-er met zijn status als een roofdier te werk gaat. Als een sluipmoordenaar trekt hij/zij zich naar jou toe en sloopt je complete moraal om vervolgens huilie-huilie te doen wanneer ze tegen de lamp lopen.

  Stop eens met afgeven op Roddelpraat of welk kanaal dan ook die dit taboe doorbreekt en BN-ers durft te confronteren

  Kuthippies met een postertje van Charly boven het bedje. Bah!

  5
  0
 9. Sint zegt:

  Hoop voor Charly dat hij niet tussen alleen maar witte mensen zit.
  Multiculty houd hij van

  0
  0

Reacties zijn gesloten.