Televisie

Carlo Boszhard blokkeert iedereen die naar ‘hamster in anus’ vraagt

Carlo Boszhard blokkeert iedereen die naar ‘hamster in anus’ vraagt

Carlo Boszhard blokkeert iedereen die naar ‘hamster in anus’ vraagt. We hadden in de laatste uitzending van RoddelPraat gesuggereerd dat meneer dé BN’er was uit het verhaal waar Yvonne Coldeweijer mee kwam aanzetten. We weten allemaal om welk verhaal dat gaat.

Hamster in het holletje

Onze grote vriendin Yv Cold plaatste op Instagram een tijdje terug dat een wel heel bekende Nederlander in het ziekenhuis een hamster uit zijn achterwerk moest laten verwijderen. De persoon in kwestie zou die er in de eerste plaats ingestopt hebben om seksuele redenen. Ziek. Dan heb je wel zieke gedachten.

Carlo Boszhard blokkeert iedereen

In de nieuwste aflevering van RoddelPraat suggereerden wij dat het om Carlo Boszhard ging. Vervolgens zijn er veel mensen die anders naar hem zijn gaan kijken. Carlo Boszhard blokkeert iedereen die naar het verhaal over de hamster vraagt. Hij vindt de opmerkingen en vragen schijnbaar niet zo leuk.

‘Dierenbeul’

Zo kregen wij een schermafbeelding van iemand doorgestuurd die hem een dierenbeul noemde en vervolgens werd geblokkeerd. Flauw… Waarschijnlijk kunnen wij een dreigement met juridische stappen van Carlo verwachten. En dat terwijl ik alleen maar de suggestie heb gewekt. Gelukkig zet Carlo zijn dreigementen niet door.

Nog geen reacties