Televisie

Peter Gillis onder vuur op Instagram: ‘loopt niet goed af’

Peter Gillis onder vuur op Instagram: 'loopt niet goed af'

Wat helemaal niet verrassend is: Peter Gillis onder vuur op Instagram. Hij plaatste voor de laatste uitzending van RoddelPraat al een foto met Nicol Kremers op zijn kanaal, maar daar wordt nu volop negatief onder gereageerd.

‘Loopt niet goed af’

Het is hilarisch om te zien, maar onder zijn post met Nicolleke wordt alleen nog maar gereageerd met uitspraken als: ‘loopt niet goed af’. Gisteravond was de nieuwste aflevering van RoddelPraat en hier lieten we slachtoffers van Peter aan het woord. Het bleek om zeer ernstige zaken te gaan van ontvoering, mishandeling en diefstal.

In de aflevering van vorige week lieten we een spraakbericht horen van Peter die iemand bedreigde. Hier zei hij: ‘loopt niet goed af’ en die uitspraak heeft iedereen onthouden. Vervolgens verschenen verschillende reacties van mensen die de beruchte uitspraak hier in meenamen.

Peter Gillis onder vuur op Instagram

Bij die uitspraak houdt het niet op, want iemand reageert bijvoorbeeld ook: “Dat je met een levende boksbal op de foto gaat bewijst dat het echt top is!” Of wat dachten we van: “De beste plek voor al u vaginale mishandelingen”? Enig. Ook worden zijn berichten niet meer gelooft: “Krijg bij de laatste berichtjes beetje het gevoel van zieltjes winnen”. En daar kunnen we ons ook zeker in vinden.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties