Televisie

Wikipedia: ‘Carlo Boszhard had vroeger al een voorliefde voor hamsters’

Wikipedia: ‘Carlo Boszhard had vroeger al een voorliefde voor hamsters’

Gisteren stond er een fantastisch detail op de Wikipedia-pagina van onze vriend die wij gisteren in de uitzending hadden besproken. Er stond: ‘Carlo Boszhard had vroeger al een voorliefde voor hamsters’. En dat is nou leuke humor.

Hamster in het achterwerk

In de uitzending van gisteren deelden wij een verhaal over Carlo Boszhard. Yvonne Coldeweijer deelde eerder al eens dat een bekende Nederlander een hamster uit zijn **** heeft moeten laten verwijderen. Het ging om een zeer bekend persoon, maar ze vertelde niet om wie het ging.

Gelukkig suggereerden wij wie het was. Carlo f*cking Boszhard moest bijna wel degene zijn geweest die een hamster in zijn achterwerk had gestopt om te voorzien in zijn seksuele behoeften. De man dreigde eerder al eens een rechtszaak tegen ons te beginnen, maar zette die nooit door.

‘Carlo Boszhard had vroeger al een voorliefde voor hamsters’

Vervolgens is iemand zo grappig geweest om de Wikipedia-pagina van Carlo aan te passen. “Hij bracht zijn jeugd door in Amsterdam en had op de lagere school al een voorliefde voor toneel, hamsters en show”, stond op de online encyclopedie. Inmiddels is het helaas toch verwijderd.

Nog geen reacties