Televisie

Bridget Maasland laat nieuwe piercing zetten

Bridget Maasland laat nieuwe piercing zetten

Bridget Maasland laat nieuwe piercing zetten. Zelf is de narcist er natuurlijk onwijs trots op, maar heel speciaal is het natuurlijk niet, want het is een simpel gaatje in haar oor.

Bridget Maasland laat nieuwe piercing zetten

Het meest boeiende nieuws van vandaag is natuurlijk het feit dat de grootste narcist van Nederland een nieuwe piercing heeft laten zetten. Ze plaatst een foto op Instagram en laat blijken er zelf helemaal gelukkig mee te zijn.

‘Derde gaatje’

Laten we wel even voorop stellen dat het gaat om ‘een derde gaatje’ in haar oorlel en dat het dus helemaal niet interessant is. Omdat Bridget super interessant is en vooral zelf graag in de spotlight staat, delen wij dit ‘nieuws’ met jullie.

Hoe gaat het met Bridget?

Ondanks dat we meestal doodongelukkig worden van Bridget de Narcist (en zij waarschijnlijk ook van ons), gunnen we haar toch een klein podiumpje. We hebben ook al een tijdje niets meer over haar geschreven. Hoe gaat het eigenlijk met haar?

Een andere foto uit haar verhaal op Instagram liet haar outfit van vandaag zien en dat was echt verschrikkelijk. Ze kleedt zich net als Raven van Dorst (je weet wel, dat non-binaire figuur van televisie). Gaat het nog wel helemaal goed met de mentale toestand? Of betekent dit dat ze weer last heeft van een andere persoonlijkheid?

Nog geen reacties