Bridget Maasland doet stout op televisie

bridget-maasland

Gisteravond was de grootste narcist van Nederland te gast bij HLF8 (de talkshow van Johnny de Mol die momenteel gepresenteerd wordt door Leonie ter Braak). Bridget Maasland doet stout op televisie.

Mevrouw ikke, ikke, ikke en de rest van stikken zat aan tafel om te praten over de nieuwe film over Marilyn Monroe. Aan het einde van dit alles moest ze meedoen aan de ‘ja/nee-rubriek’. Daar had ze al weinig zin in, want bijna een jaar geleden deed ze dit ook al met haar ex Johnny de Mol.

Leonie zegt nog: “Ja, jij gaat daar zitten. En je weet, met Johnny heb je het de vorige keer gedaan, nu ben je bij mij de klos.” Waarop het antwoord van Bridget is: “Ja, ik heb het vaker met Johnny gedaan.”

“Ja, jij hebt het vaker met Johnny gedaan! Bridget Maasland, wat ben je toch stout, hè?” Aldus Leonie. Oh, gadverdamme. Je moet er toch niet aan denken? Natuurlijk weet iedereen dat dit gebeurt is, maar we worden er niet graag aan herinnert.

Wat misschien wel weer opvallend is aan haar antwoorden tijdens de rubriek, is het feit dat ze wederom narcistisch doet. Leonie vraagt: “Vindt u dat u met al die jaren ervaring genoeg op waarde wordt geschat?” En Bridget antwoordt natuurlijk binnen een seconde met: ‘Nee’.

Godsammekrake… Gelukkig (!) verwacht ze geen steeg in het Mediapark op haar naam. Maar waarschijnlijk is dat meer omdat ze een gebouw en niet een steeg ter ere van haarzelf verwacht.