Het gaat bij Bridget Maasland wéér over Bridget Maasland

bridget-maasland

Oh, oh, oh… De grootste narcist van Nederland slaat weer toe. Het gaat hij Bridget Maasland wéér over Bridget Maasland. Het is ongekend, maar dit slaat echt weer alles.

Haar zoontje is jarig en middels een filmpje op Instagram wilt ze dat duidelijk maken en ‘hem feliciteren’. Maar… Deze vrouw deelt een video met Happy Birthday eronder voor de verjaardag VAN HAAR ZOONTJE. En wat denk je wie er op het filmpje te zien is? Duh, haar zoontje toch?

Nee, joh!! Het is een filmpje met één en dezelfde foto van Bridget die zwanger was (waarschijnlijk van het desbetreffende joch), maar dan nog! Je ligt toch weer he-le-maal gevouwen. Oh… Zucht…

Oké, RTL deelt het bericht dat Bridget schattige foto’s van haar kindje deelt op Instagram. En oké, een paar uur nadat dit filmpje al een tijdje online stond, plaatste ze uiteindelijk toch ook foto’s van haar zoontje. Waarschijnlijk hadden mensen haar al attent gemaakt op het feit dat het een narcistisch getint filmpje was. Ze heeft het filmpje echter niet verwijderd (natuurlijk).

14 reacties op “Het gaat bij Bridget Maasland wéér over Bridget Maasland

  • Timmy zegt:

   Narcist eigen. Kijk maar naar Jan zijn posts, houding en uitspraken. Wel vaker narcist genoemd. Altijd door narcisten als ze stuk liepen in hun argumentatie of aandacht kreeg die zij “verdienen”.

   1
   1
 1. Patty B. zegt:

  Ze gaat er steeds meer als een ouwe temeier uit zien, ondanks alle operaties, fillers en facelifts. Maar goed, ze is ook eigenlijk wel een beetje de temeier van Hilversum. Wie heeft ze nou niet gehad, toen ze nog jong was?

  10
  2
 2. John v/d H zegt:

  Er zijn bekende Nederlanders die op hun 47e er veel slechter uitzien en ja ze is een beet plastisch onder handen genomen
  Oke oke ze is wel een beetje een Narcist maar lelijk? Zeker niet

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.