Het gaat bij Bridget Maasland wéér over Bridget Maasland

Bridget Maasland wil weer een man

Oh, oh, oh… De grootste narcist van Nederland slaat weer toe. Het gaat hij Bridget Maasland wéér over Bridget Maasland. Het is ongekend, maar dit slaat echt weer alles.

Haar zoontje is jarig en middels een filmpje op Instagram wilt ze dat duidelijk maken en ‘hem feliciteren’. Maar… Deze vrouw deelt een video met Happy Birthday eronder voor de verjaardag VAN HAAR ZOONTJE. En wat denk je wie er op het filmpje te zien is? Duh, haar zoontje toch?

Nee, joh!! Het is een filmpje met één en dezelfde foto van Bridget die zwanger was (waarschijnlijk van het desbetreffende joch), maar dan nog! Je ligt toch weer he-le-maal gevouwen. Oh… Zucht…

Oké, RTL deelt het bericht dat Bridget schattige foto’s van haar kindje deelt op Instagram. En oké, een paar uur nadat dit filmpje al een tijdje online stond, plaatste ze uiteindelijk toch ook foto’s van haar zoontje. Waarschijnlijk hadden mensen haar al attent gemaakt op het feit dat het een narcistisch getint filmpje was. Ze heeft het filmpje echter niet verwijderd (natuurlijk).