Bridget Maasland blijft op zichzelf geilen

Schermafbeelding 2022 08 12 om 13.42.23

Waar houdt het op met deze vrouw? Een grotere narcist bestaat er werkelijk waar niet. Ze vindt zichzelf zó ontzettend prachtig dat de hoofdonderwerpen in haar posts altijd overschaduwt worden door weer een beeld van haar smoel.

Zoals bijvoorbeeld de post van vandaag. Ze post hoe leuk ze het wel niet vindt dat ze in Legoland is. God, sorry hoor, maar ik zie werkelijk nergens iets van het park voorbij komen.

Onderaan het artikel vind je een screenshot van zomaar een stuk van haar Instagram feed. Gewoon om even een idee te krijgen van hoe vaak ze nou daadwerkelijk zichzelf fotografeert en het hoofdonderwerp laat betreffen.

https://www.instagram.com/p/ChG8noWoXzT/?utm_source=ig_web_copy_link
Schermafbeelding 2022 08 12 om 13.38.16

17 reacties op “Bridget Maasland blijft op zichzelf geilen

 1. Henk zegt:

  Mooi verdienmodel
  In de top 10 van luitjes die je maar blijft afzeiken. Voor 5 euro en steun ons.
  Ik steun je kist Roos, gratis als drager, ga dan even snel kapot ongekend typhus varken / mede namens je ex vrouw

  4
  41
 2. Even samengevat zegt:

  De dag dat ze roos of die kastheumoo neerbeuken in een steeg, dan gaat de vlag in top. Het schorem op internet met hun eeuwige gif verspreiden. Nou jij bent een mislukte obesitas alcoholist janus en schouten een foutje van de natuur

  1
  22
 3. Jan Roosje zegt:

  Ja ik ben een haatzaaiend en overigens uitermate lelijk kalend obesitas varken. Ik jat alle content. Maar jullie moeten wel doneren stelletje schorem, ome Jan geeft geen ruk om je🤣🤣🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🤣

  1
  13
 4. Ggz patient zegt:

  Deze vrouw is mooier dan dat lelijke konijn dat Jan elke nacht met zijn dronken harses plet onder zijn extreem dikke lichaam.

  3
  7
 5. Jeroen zegt:

  Niks mis mee toch deze foto?Zij is lekker op vakantie.Wij hebben jullie vakantieverhalen woensdag ook gehoord.

  3
  1
 6. Leoooo zegt:

  Laat haar toch. Blijkbaar zijn de 20 jarige afgetrainde studentjes niet meer bereid om een Bridget, bekend van TV en tegen de 50. Te gaan knallen. Tjah dan maar een charme-offensief op de socials.

  3
  0
 7. Floris Weyers zegt:

  Ik las ergens dat ze met haar slipje op de enkels stond de dansen, narcist of niet, daar heeft deze jongen wel 50 eurootjes voor over.

  5
  0

Reacties zijn gesloten.