Narcist Bridget Maasland is trots

bridget-maasland-zonder-make-up

De grootste narcist van Nederland plaatst een spiegelfoto in haar story op Instagram en meid, het is niet best. Kijken we hier naar een mensenlichaam of is dit een gebleekte rozijn?

Zelf is ze hier natuurlijk alweer helemaal trots op en dat kan ook niet anders, want Bridget is trots op alles wat zichzelf betreft. Ook met een filtertje valt het overtollige huidje en die chagrijnige gerimpelde kop niet op te lossen.

20 reacties op “Narcist Bridget Maasland is trots

 1. Melanie Suijkerbuik zegt:

  Ziekelijke narcist dat wijf, alleen maar selfies plaatsen. Kunnen ze Instagram niet verbieden? Buiten zelfverheerlijking prijzen de BN-ers ook allerlei troep aan onder hun volgers, bleh.

  4
  2
 2. Mauk en David Roos, de transgender tweeling zegt:

  Papa zou vandaag gezellig met ons optrekken. Ging uiteiendelijk na 10.00 uur weer zuipen, werd chagrijnig en ging nog meer zuipen.

  1
  6
  • oprekker zegt:

   Volgens mij zou papa vandaag helpen met oprekken van de anussen van de 2 boys zodat deze binnenkort geëxploiteerd kunnen worden.

   1
   4
 3. Rinus Rukwind zegt:

  M’n moeder is een h0er, m’n vader een h0erenloper en ik een h0erenjong en moest me vroeger van mn ouders voor een kwartje in m’n bek laten sch1jten en opeten.

  1
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.