Uit eerste hand

BREEK: Marc van der Linden ontslagen

Marc van de Linden doet weer vreemd Beartop feliciteert toyboy Marc van der Linden nu ook historicus Hoe is het met Marc van der Linden?

“Na een samenwerking van twintig jaar heeft Marc van der Linden (52) besloten te stoppen met RTL Boulevard”, staat er op de site van RTL Boulevard. De werkelijke kop moet zijn: “Marc van der Linden ontslagen bij RTL Boulevard na onthullingen Roddelpraat. Want de werkelijke reden dat RTL hem niet meer wil inhuren is dat de man een groot drugs- en drankprobleem heeft en pornofilms maakt in zijn vrije tijd en dat Roddelpraat dat naar buiten heeft gebracht.

En nu hebben ze samen maar verzonnen dat hij wilde stoppen met de samenwerking om meer schade te voorkomen. Terwijl iedereen weet dat de verhalen van ons hem de XXL das hebben omgedaan. RTL heeft na navragen van Roddelpraat nu eieren voor hun geld gekozen met dit statement. We wachtte namelijk al een week op de woordvoerder die voor ons zou onderzoeken of het gerucht dat hij eruit geknikkerd is klopt.

De kans dat de “Oranjes” het zwaargewicht nog willen inhuren lijkt me ook stug. Al zijn die lui niet vies van foute mensen.

Nog geen reacties