Foto van drugsseksfeestje Marc van der Linden

We zitten nog steeds te wachten op de advocaat die Marc van der Linden op ons zou afsturen naar aanleiding van ons Hairytop4fun item. We hadden eerder al gemeld dat de “royaltykenner”, die tevens in dienst is bij de koninklijke familie (wat absurd is), nogal stevig aan de christal meth zit bij seksfeestjes in zijn huis. Daardoor heeft hij meerdere waarschuwingen gehad bij RTL Boulevard.

Wij waren weer aan het liegen en we zouden voor de rechter moeten komen. We wachten nog steeds. Maar de bezoekers van die drugs- en seksfeestjes vonden het maar niets dat Roddelpraat als leugenachtig werd neergezet door hun gastheer. Meerdere berichten kregen we van bezoekers aan Huize Hairytop over hoe het daar een Sodom en Gomorra is. Enfin, eentje stuurde nu een foto in zijn blote niksie. Kijk eens naar de bank en kijk eens naar het schilderij erachter.

26 reacties op “Foto van drugsseksfeestje Marc van der Linden

  • Wat een onzin site dit zegt:

   Die foto is bewerkt. Kijk dat schilderijlijst, waarom loopt die zo raar af bij zijn schouder? Die schilderij is gewoon bewerkt en in die foto geplaatst. En jullie ****** slikken alles….lol.

   0
   0
 1. moemeniewille zegt:

  Niet te filmen hoe sommige mensen hun reputatie en goede naam (voor zover die bestond) zo te grabbel kunnen gooien voor een beetje seks en drugs.

  7
  2
 2. Bipolaire cokejunk zegt:

  Och och, die komt hier echt niet meer onderuit. Meneer van Linde als u zich in het weekend vol laat spuiten met Crystal Meth en sperma. Hoeft u zich daar niet voor te schamen!

  Je wil niet weten wat Gordon allemaal in zijn vrije tijd uitspookt.

  3
  2
   • Royalty Watcher zegt:

    Je denkt toch zeker niet dat ik deze dikke drugsgebruiker nog als een betrouwbare bron zie als hij zijn verhaaltjes over het koningshuis op tv vertelt?

    Wie weet is zijn brein helemaal vertieft door de peppers en de poppers en verzint hij het allemaal gewoon.
    En hoe geloofwaardig is het koningshuis nog als die tv-zender alleen nog maar een junkie laten berichten over de royalties.

    Gelijk elimineren die man, dit is een onhoudbare situatie. Hij is 24 uur per dag journalist.
    Ik verwacht integer werk van die man.

    4
    2
 3. PietjePuk zegt:

  Los van wat ik persoonlijk van dat soort feestjes vind, is dit natuurlijk een privé aangelegenheid. Ik snap niet zo goed waarom dit naar buiten gebracht moet worden.

  5
  1
  • Peter zegt:

   Hoezo, privé aangelegenheid?

   Hij zet toch immers zelf zijn profiel en zijn sex-orgie foto’s op Instagram?

   Als hij zo serieus is dan moet ie discreet opereren. Nu zet hij RTL4 te kakken.

   Het kan zijn dat hij dit met opzet doet.
   Dan kunnen ze hem ontslaan en dan gaat hij een gigantische schadevergoeding eisen omdat hij dan wegens zijn ‘geaardheid’ ontslagen is, en dat mag niet.

   5
   0
 4. Hans van Grietje zegt:

  Als Marcelleke mensen in elkaar rost in het Frkandellenbos, wat gewoon een misdrijf is, ligt iedereen in een deuk. Maar dit non-item pleur je hier op de site. Waarom geen journalistieke insteek bij de handel en wandel van Marcelleke? ‘Zonder aanzien des persoons’ wat ons Jan altijd roept, zeg maar.

  11
  6
 5. Sahara zegt:

  Niet zo negatief allemaal jongens. Allemaal zomaar vanuit de rukzolder een oorddeeltje klaar.
  Deze jongeman op de foto had gewoon droge handen en smeert een cremmetje op zijn handen. Dat zie je toch duidelijk aan zijn Sahara outfit. Je moet je immers wel goed beschermen tegen dat verraderlijke woestijn zand.

  4
  0
 6. ShirmaMousse zegt:

  Wat is hier precies relevant aan? Een nicht die graag een feestje met veel andere nichten organiseert, om te knallen, kan ons dat schelen. Zolang ze niet eindigen als bij Marco

  0
  0
 7. De pisnicht en de pornohond zegt:

  Dat is Rogier die de poep aanstampt in de afgezakte blubberreet van die roddelaar. Die roddelaar kijkt erbij alsof zijn darmen net door zijn anus op de grond zijn gezakt. Leuk feestje.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.