Bilal zingt weer

Hartstikke leuk voor die jongen dat ie weer in genade is aangenomen door… ja, door wie eigenlijk? Op een dag besloten ze in de media dat het genoeg is geweest. Ik denk dat als Jan Roos een meisje van 12 haar k*tje had laten tonen op Insta-live en haar 17k had beloofd omdat te doen hij nu nog in de gevangenis zou zitten. In ieder geval was hij voor de rest van zijn leven persona non grata. Maar Jan is dan ook een blanke foute man.

Enfin, hij zingt ie alvast een riedeltje. Let ook even op zijn kledingstijl: hij draagt een Nederlandse vlag. Is dat een statement?

4.093 reacties op “Bilal zingt weer

 1. Gerecht Strafhof Den Haag zegt:

  Wij van der staat der nederlanders kunnen u zeggen deze pedofiel hoort hier niet thuis op de buis, maar aangezien er nog mensen zijn dat denken dat deze persoon nog tweede kans hoort te krijgen klopt natuurlijk voor geen meter.
  17 duizend bieden aan klein kind om ze plassertje te laten zien gaat in nederlandse samenleving te ver maar al die klote omroepen doen gewoon dat hun neus bloed, deze persoon hoort in gevangenis te zitten in vlugt bij ander pedofielen maar goed alles kan als maar klote BNN’r bent.

  11
  0
 2. Stand van Nederland zegt:

  Bilal is natuurlijk nooit echt door het stof gegaan… dat op1 interview was zeer matig… en totaal niet kritisch. Van mij betreft mag deze jongen de rest van z’n leven frieten gaan bakken… maar die kneus zal binnekort wel weer een miljoen streams krijgen… Ik snap het niet.

  8
  0
 3. BeatleJuice zegt:

  Bilal is gewoon een sukkeltje. Kijk: als Jan zoiets had gedaan, dan was het erger geweest want die heeft ze volle verstand. Als die bilal nou gewoon die 17k aftikt, dan is wat mij betreft de kous af, hoewel ik kinderprostititutie niet wil aanmoedigen. Eerlijk is eerlijk.

  0
  0
 4. Allochtoon zegt:

  Ik hep begrepen dat bilal faker minderjarige personen oneerbare foorstellen doet.
  Bilal er is een plek waar je sonder problemen je driften kan botvieren.
  Afghanistan
  Graag enkeltje daar naartoe nemen

  1
  0
 5. Johan B. zegt:

  Hij heeft een vreselijke periode achter de rug. Kon alleen nog onder de douche zingen. Ook pedo’s verdienen een tweede kans. Hij is ook heel goed in andere dingen en beloofd echt nooit meer te zingen.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.