Uit eerste hand

We stellen de stellen voor van Temptation Island

Temptation-Island

Nou nou nou, er gaan weer een paar koekenbakkers hun relatie in gevaar brengen voor een paar uur op de telvisie te mogen komen. Moeten ze natuurlijk allemaal zelf weten. Alleen die show vindt het juist prettig als er flink gew*pt, gehuild en gezopen wordt. Dus je kan nu al zeggen wie zich niet kan inhouden (Donna en Delphine). We stellen ze even aan jullie voor.

Daar komen ze.

Dit zijn Koen en Deborah. Koen is een mix tussen pizzabakker een kaketoe. Hij is gek op frikandelbroodjes en spaart gasflessen. Soms heeft Koen een gekke bui en kleedt hij zich als vrouw. Dan verdient ie wat bij op het parkeerterrein naast de A12. Hij heeft wel een allergie voor goedkope panty’s aan die hobby overgehouden. Deborah is een hele lieve meid. Echt spraakzaam kunnen we haar niet noemen. Dat geeft soms ook wel wat problemen in het afhaalcentrum waar ze werkt. Soms staan klanten uren tegen haar te praten over vlees zonder dat ze iets terugzegt. Heel vreemd.

Hier hebben we Donna en Nico. Ondanks de tattoo waar een schedel verschrikkelijk moet kotsen is Nico erg gek op Donna. Donna is trouwens ook heel erg gek op Donna. Ze ziet Nico meer als tussenpaus naar een echte succesvolle man. Niet zo vreemd als je weet dat Nico in de frituurvetverwerking werkt. Als ie thuiskomt hangt er een luft alsof je in de FEBO staat. Donna heeft echt werkelijk alles, behalve borsten. Bij haar volgende vent gaat ze die van hem eisen, heeft ze haar beste vriendin verteld.

Hier gaat iets vreselijk mis. Delphine en Bert dachten zich te hebben opgegeven voor ‘Ik vertrek’. Ze zitten dus mooi met de gebakken peren. De camping in Oezbekistan die ze hebben gekocht kunnen ze niet runnen en opeens moeten ze hun relatie gaan testen. Bert weet niet wat ie meemaakt. Delphine is zijn eerste vriendin, die hij via een datingwebsite heeft kunnen vinden. En nu gaan ze dus met dit programma meedoen. Bert heeft er zweethandjes van aangezien Delphine nymfomane is.

Wouter en Julia doen mee voor de aandacht. Ze werken keihard aan hun uiterlijk en stoppen veel geld een kleine cosmetische aanpassingen bij Julia. Helaas is de poen op en kon de haartransplantatie bij Wouter niet doorgaan. Zijn kapper heeft de oplossing gevonden door hem een kapsel van een schooljongen met leukemie aan te meten. Julia ziet er kletsnat uit, maar schijn bedriegt. Ze knuffelt liever met haar oma dan met Wouter. Dat kan er alles mee te maken hebben dat Wout, zoals ze hem noemt, nogal vreemde eisen in de slaapkamer heeft.

Nog geen reacties