Bilal is het grootste slachtoffer volgens Bilal

“Dat heel Nederland mij kapotmaken was…” die zin uit de waffel van Wahib is een samenvatting van het interview dat hij gisteren had op Op1. Hij is het grootste slachtoffer. Hij is zielig. Hij kan er niks aan doen. Hij heeft verdriet. Hij moest huilen. Hij durfde niet naar buiten. Hij liet zijn moeder ook huilen. Hij maakte alleen een grapje. Hij kreeg een klap in zijn gezicht. Hij maakte een klein foutje.

En dat dan allemaal in beroerd Nederlands. Waarom praat iemand zo belachelijk slecht de taal van het land waar hij is geboren? Dat is naast alle andere afwijkingen van Bilal er ook eentje. Doe eens normaal. Maar goed, hij werd ondervraagd door Giovanca en Thijs van der Brink en die deden meer alsof ze zijn psychologen waren dan journalisten die wilden doorvragen. Dit is allemaal onderdeel van de rehabilitatie die al eerder is aangekondigd. Geef die jongen toch een tweede kans is de oproep. En nu wil hij een boek uitbrengen wat hij heeft meegemaakt. Hoe verzin je het.

19 reacties op “Bilal is het grootste slachtoffer volgens Bilal

 1. Daniel zegt:

  Wat een kneus die gast, kan je vertellen had ik dit als blanke man gedaan, was ik een vieze funzige man, geen kansen meer, maar ohoh het is een knuffelbuitenlander, wedden dat die nog terug komt, wat een ramp

  PS: we hebben een veenlijk gevonden voor jan, deze word zsm opgestuurd.

  0
  0
 2. Goed fatsoen zegt:

  Ja, verantwoordelijkheid dragen voor je eigen gedrag behoort niet tot de deugden van zijn ideologie. Wel meteen in de slachterofferrol kruipen, en dan ook zielig gevonden worden door allerlei wegkijkers en oikofoben.
  Fijn dat de npo hem een podium gaf (van belastinggeld uiteraard). Echt fijn.

  0
  0
 3. Marc zegt:

  Deze huilie-huilie-meneer moet na dit ‘interview’ definitief gecanceld worden. Zelfs bij z’n eigen supermarkt. Wat een ongelooflijk zelfingenomen sukkel.
  Die lach en de daarbij horende twinkeling in zijn ogen, zeggen alles. Daaruit kon je halen dat meneertje Wahib helemaal nergens spijt van heeft.
  Dat Nederland maar eens gauw en masse een groot en welgemeend excuus aanbiedt aan meneertje Wahib. Hij is hier het slachtoffer. Hij durfde niet naar buiten. Wat denken wij wel niet?

  0
  0
 4. Maarten zegt:

  Kaj van der Ree: volledig gecanceld
  Lil Kleine: wordt volledig uitgekotst
  Sywert van Lienden: volledig uitgekotst

  Maar de knuffelallochtoon wordt natuurlijk vergeven na deze krokodillentranen.

  0
  0
  • Moppersmurf zegt:

   Ook bij jou zeg ik: nog 1 keer op tv bij “Ik vertrek”. Neem meteen de rest van die opvreters mee. Ajuuuuuh en ga daar maar lopen huilen smeerpijp.

   0
   0
 5. Robbie zegt:

  Hij kan lullen wat die wilt die viespeuk, telkens als ik zijn kop zie dan denk ik toch ‘vieze pedofiel’ en zap ik hem weg. En zijn muzioek luisterde ik toch al niet……………….

  0
  0
 6. Hypocryten fake artiesten zegt:

  Hoe je het draait of keert, een jongetje van 9 jaar vragen of hij zijn broek uit wilt doen en zijn lulletje laat zien, DAT IS ZIEK en wat nog zieker is, is dat mensen zoals Katja Schuurman dit soort gastjes beschermen. Als iemand dit bij mijn kind zou doen, sla ik die persoon de tering in. Maar je weet hoe het gaat met die hypocryten die andere mensen pedofiel noemen, maar omdat het Bilal is, word het vergeven. Het is gewoon pedofilie en ook leerde hij dat jongetje om te prostitueren. Maar goed, dat is de reden waarom ik dat wereldje met al die zogenaamde artiesten en rappers altijd heb uitgekotst want ze beschermen elkaar allemaal. Vooral de kinderverkrachters en IP en whatssaphackers worden beschermd in dat wereldje. Zelfs zogenaamde politie journalisten beschermen hun. Zelfs die Iraanse pedojager beschermd die Bilal, ondertussen probeert hij Alex Soze onderuit te halen.

  0
  0
 7. Linkmiegel zegt:

  Als deze man echt zo graag weer serieus genomen wil worden moet hij boeten voor zijn daden. Laat hem een week lang in de reguliersdwars straat staan, en iedereen die hem 17duizend biedt moet hij ze lul laten zien, maar ze hoeven niet te betalen want dat deed hij ook niet. En anders oprotten naar het rif gebergte met hem.

  0
  0
 8. Barry Pooter zegt:

  Dit programma wordt gefinancierd door de dhr J. Demmink en zijn VVD aanhang. Zij verheerlijken pedofilie. Dit vieze, walgelijk gedrag staat op het culturele UNESCO erfgoed lijst. 🍕

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.