Bilal Wahib voelt zich weer eens te goed

Bilal Wahib voelt zich weer eens te goed

Dat deze pedo überhaupt nog een microfoon voor zijn smoel krijgt door een RTL is mij al een wonder (of ja eigenlijk niet meer, we begrijpen dit wereld maar al te goed). Maar hoe hij daar vervolgens op reageert is een tandje slechter te bevatten. Die arrogante knecht zou RTL Boulevard tot drie keer toe hebben weggestuurd, waarschijnlijk uit angst voor kritische vragen.

Na een talkshow-bezoekje en een interviewtje bij LINDA hebben we wel genoeg besproken wat voor een smerig mannetje het eigenlijk is. Nu wil hij zich verder focussen op zijn muzikale “comeback”, zoals de viespeuk het zelf noemt. Laat die arme jongen met rust!

Vergeven en vergeten toch? We zijn immer alweer een half jaar verder sinds hij het 12-jarige jongetje dwong zijn geslachtsdeel te laten zien, het slachtoffer heeft het geld, wat hij ervoor zou krijgen nog steeds te goed. Weet je wat dit is, een verdrongen privilege. Jan had op zijn plek moeten staan: die mag na anderhalve gemene uitspraak al een jaar gaan brommen. Laat slachtoffer Bamibal Wahib lekker zijn ding doen, laat hem lekker pingelen, over money en bitches brabbelen op een beat en denken dat dat muziek is. Zand erover.

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker bij Showniews: “Je hebt ook een minderjarig jochie van 12 redelijk beschadigd. Ik vind dat je dan best even mag dimmen voorlopig.” De enige die nog iets nuttigs heeft bij te dragen daar bij SBS.