Belgen geven Roddelpraat wel de credits

Toen gisteren de mediabom barstte dat er aangifte tegen Marco Borsato is gedaan door een meisje die door hem misbruikt zou zijn geweest werd de naam van ons programma werkelijk nergens genoemd. ‘Juicy Channels’ werd gebruikt en sommigen schreven de scoop toe aan oplichter Yvonne Coldweijer, die eerder meldde het verhaal niet te willen brengen. Maar de Belgen zijn gewoon eerlijk en benoemde Roddelpraat gewoon.

Bijzonder dat toen Marco Borsato riep ons te gaan aanpakken Roddelpraat wel bij de naam werd genoemd. En nu ons verhaal toch allemaal wat meer naar de waarheid dreigt te kantelen worden we verzwegen. Vieze media.

35 reacties op “Belgen geven Roddelpraat wel de credits

  • Fay zegt:

   Ho, hi! Heb dit van de week ook in de Telegraaf gelezen:

   sluimerden op de achtergrond toen al geruchten over seksueel grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige meisjes. Insinuaties die eind november sterk werden aangewakkerd in het onlineprogramma RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten. Daarop koos de zanger voor de vlucht naar voren: twee dagen nadat hij zijn complete clubtour annuleerde, officieel vanwege de coronacrisis, verzocht hij het Openbaar Ministerie vorige week via zijn advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops de bron te achterhalen van deze geruchten. ,,Met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen.’’

   11
   0
 1. Vasco zegt:

  ome Jan je bent mijn held.
  En ja zo gaat dat. De Roddelpraat bron niet noemen he: Telegraaf. Maar wel boos zijn als je Telegraaf stukje gejat wordt zonder bronvermelding. Zo triest is dat.
  Let maar op als Borsato en Knoops dadelijk met rechtszaken gaat strooien dan verwijzen de Telegraaf en consorten wel naar Roddelpraat als bron. Zo triest zijn ze wel.

  77
  1
 2. Henrico Sorbinio zegt:

  Volgens Mick van Wely gister op Tv bij het programma Beau van Erven Dorens.
  Zijn er nog 2 dames die een aangifte voorbereiden.
  Marco Borsato wilde zogenaamd zelf graag een onderzoek en dat gaat hij nu ook krijgen.

  29
  0
  • Witneus & Pim 👃🏻 \ ________ 🥴 zegt:

   Dit was zojuist op radio journaal te horen. Ben zéér benieuwd of er na deze 3 meiden nog meer naar voren treden.

   Eindelijk van zijn muziek en theatrale jankgedrag af.

   16
   0
 3. Mike van Samantha zegt:

  Vandaar dat die John van den Heuvel zo vreemd reageerde op het Roddelpraat item over Marco Borsato’s misbruik. Hij was blijkbaar zelf ook bezig met deze scoop en zag iemand anders (Roddelpraat) er met zijn hoofdprijs (zo denkt hij) vandoor gaan.
  Daarom dat de Telegraaf ook expres Roddelpraat niet noemt als bron.

  ““Ik ga daar helemaal niets over zegen, behalve dat ik nooit reageer op Roddelpraat.” Daarna vervolgt hij: “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen.”

  23
  0
 4. Robbie zegt:

  Soo nog best uitgebreid aandacht ook van onze buurtjes, netjes. Maar het is toch maar goed dat het vuurtje is aangewakkerd door RP. Las net dat er nog 2 meiden zijn, dus dat vlammetje begint een bosbrand te worden……

  8
  0
 5. Mission: Impossible zegt:

  Marco Borsato is er maar druk mee. Niemand die wat van hem verneemt en enkel communicatie via dat kak madammetje van Knoops.
  Of is Marco te druk met solliciteren voor de remake film van Mission: Impossible?

  10
  2
 6. Bart De Beffer zegt:

  Marco is dead meat, history, over and out.
  Ik hoop dat hij net zoals Bill Cosby compleet afgebrand de bajes in gaat.
  En ik hoop dat er meer vrouwen opstaan en vertellen wat er gebeurd in dat hilversum.
  Daar zitten nog veel meer van dit soort zieke geesten die menen dat ze alles kunnen en mogen.

  12
  0
 7. Jan Jansen zegt:

  Wij weten beter Roddelpraat heeft de ballen gehad om ouders te waarschuwen voor deze hantastelijke zanger.
  Jan en Dennis jullie moeten een medaille krijgen.

  Zouden jullie leontine niet uit kunnen nodigen voor de show van volgende week.

  20
  1
  • Vatsige man zegt:

   Mensen met een eigen mening net als ome Jan en onze Dennyboy zouden op handen gedragen moeten worden. Het tegendeel is helaas waar. Je hoeft maar een keer iets niets inclusief te zeggen of als sinterklaas en zwartepiet op de buis te verschijnen. En je hebt heel woke, imclusief Nederland achter je an! Zelfs zo ver dat je in Dennyboy’s rukbunkertje niet meer veilig bent.

   11
   0
 8. Mabel wist de shit zegt:

  Het zal jullie verbazen hoeveel mensen op de hand van Borsato zijn. Het is dan ook de schuld van het meisje, las net een idioot op Twitter die zei dat ze ooit met een Belgische agent had gesproken en het meisje was niet helemaal lekker in haar hoofd. Denk wel dat hier snel duidelijkheid in moet komen. Knoops is ook belachelijk, hij is niet op de hoogte gesteld van de aangifte. Nee, dan zal je als slachtoffer eerst contact opnemen met de advocaat van de vermeende dader. Hoe gek is Nederland geworden.

  9
  0
  • Rudolf van der Plas zegt:

   Eens, er zijn belachelijk veel mensen die de kant kiezen van een Marco Borsato, alleen maar omdat het een bekende Nederlander is. Of ze hem persoonlijk kennen of niet dat boeit niet. Blijkbaar wordt het meisje in kwestie (of de naamgenoot) ook aangevallen op Twitter omdat ze wel aangifte heeft gedaan tegen de grote Marco Borsato. Waarschijnlijk een van de redenen dat moeder en meisje gewacht hebben met aangiften doen.
   Je krijgt een hoop gezeik over je heen als je een bekend iemand ‘aanpakt’.

   12
   0
 9. Paardenlul zegt:

  misschien moeten jullie even juicymedia url registreren en dan kom je weer op roddelpraat.nl uit.

  Marco B is of seksverslaafd, of heeft het David Beckham syndroom, waardoor je denkt dat iedereen helemaal gek op je is, en daar weer opgewonden van word.

  5
  0
 10. Mappy zegt:

  Roddelpraat goes international. Waar blijft CNN.
  Goed bezig Jan en Dennis. Ik verwacht in april een koninklijke onderscheiding
  of dat Roddelpraat het predicaat koninklijk krijgt.
  Verheug me nu al op de uitzending van vanavond en de extra uitzending donderdag

  10
  0
 11. Fan van roddelpraat zegt:

  Dennis en Jan zijn toppers door dit naar buiten te brengen. Zij keken gelukkig niet de andere kant op zoals die anderen. Heel bekend Nederland wist het maar deed niks.

  5
  0
  • Jeffrey zegt:

   Kijk naar Jeffrey Epstein. Vaak opereren ze niet alleen.
   Zal me niets verbazen als John Ewbank gewoon gezellig heeft meegedaan met Marco Borsato.
   Eerst je laten afrukken door Gordon. Daarna door naar het minderjarige feestje van vrind Marco.

   Ik zou zeggen kijk eens naar de (ex) vriendinnen van die Ewbank. Allemaal graat magere fotomodelletjes van begin 20. En niet geheel verrassend met het uiterlijk van 15-17 jarige meisjes.
   Waar hebben we die voorkeur eerder gezien…. oh ja bij maatje Marco.

   3
   0
 12. Mappy zegt:

  Ik ga ervan uit dat na de veroordeling van Marco B. (taakstrafje denk ik) massaal lp, s en cd, s en dvd, s van deze man door de shredder worden gehaald en dat er op de radio voor het draaien van een nummer van deze man een waarschuwing wordt uitgezonden.

  1
  0
 13. HENK Doorsnee zegt:

  Nog steeds vertellen ze niet alle info goed : ze had al voordat bekend werd wat marco deed, al afspraak staan voor de aangifte.

  Volgens die misdaadverslaggever is er voldoende bewijs wat zegt dat het waar is. Alleen moet de rechtbank daar over overdelen. En is het niet genoeg bewijs, dan loopt marco weer rond.

  Mja nog genoeg zwak begaafde luisteren nog steeds maar hazes en die heeft ook met destijds 15 jarige rachel potje stratego gespeeld.. en nog is er een musical en concerten over hem 🤢🤮

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.