Yvonne Coldeweijer claimt Roddelpraat scoop

Dat die smerige jatmozen van een RUMAG de dag na ons met hetzelfde verhaal kwamen aankakken zonder ons te noemen is begrijpelijk. Dat is hun verdienmodel, shit van anderen stelen. Maar nu komt die huilstruik van een Yvonne Coldeweijer aankakken met dat ze het fijn vindt dat ze heeft kunnen bijdragen aan het “aan het licht brengen van een jarenlange doofpot”. Mijn hemel, dat deed ze nou juist niet.

Want als de vrouw, die zichzelf Alberta Verlinde noemt, iets niet deed was het verhaal brengen. Wat zeg ik, ze heeft zelfs nog gezegd dat ze blij is dat wij het deden. En dan nu opeens dit: “Ik vind het een fijn gevoel dat John (van de Heuvel) ermee bezig is en dat eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot.”

Dat John van de Heuvel ermee bezig is komt ook van ons. En ze heeft werkelijk niets bijgedragen behalve een soort lulverhaal waarom ze het niet eerder heeft verteld. Daarnaast liegt ze ook nog eens dat ze in contact staat met een slachtoffer, want die ontkent dat. Ze is dus gewoon wie ze is, een oplichter.

31 reacties op “Yvonne Coldeweijer claimt Roddelpraat scoop

  • Robbie zegt:

   Lees je het artikel wel?? Er staat zelfs dat ze in contact is geweest met een slachtoffer?? Dit heeft m.i. niks met gunnen te maken, ze durfde het niet en heeft het anders zelfs verzwegen!!!!! Nou dan ben je wat mij betreft al meteen een onbetrouwbaar en ongeloofwaardig figuur heel simpel. Als je in contact sta met een slachtoffer dan slinger je het toch meteen de wereld in?? Ik ben toch zelf ook verantwoordelijk voor mijn eigen woorden en daden? Nee sorry vind het echt flauw van Yvonne, nu schuilt ze achter RP lekker makkelijk.

   13
   3
   • И. Иødrøg zegt:

    OFF-TOPIC: wat zou ik haar ongelofelijk graag eens willen neucken. Weet je wel, zo’n hate-fuck. Ze komt wat hysterisch over, maar voor één keer maakt dat niet uit. Het is wel een lekker wijf.

    9
    6
  • TF zegt:

   He daar!

   Ik Was Even Schijten.
   Thanks je reactie gelezen. Neufgenot weer terug?
   Onder Een Nieuwe Naam.

   We willen jou hier niet
   En geen spatie voor een koMMa
   Leest niet lekker zo Hoor.

   Hoe is het met onze
   Kale Kutmerroken?

   Allah Haat Je Marco
   Of Neukgenot

   Nu geen excuses maken
   Of zielig doen

   Daar Is Het Te Laat Voor
   Oprotten
   In een URN
   Denk om je Carbon Foorprint.

   Groetjes.

   5
   15
   • И. Иødrøg zegt:

    Beste TF. Ik begrijp dat je het vandaag (en gisteren) op mij hebt gemunt. Prima ook, want ik kan er zoals eerder aangegeven goed mee dealen. Je boodschap is inmiddels helder en ik denk zelfs dat je je doel iets voorbij schiet.

    Een ban hoef je van mij niet te krijgen. Ik weet namelijk als geen ander hoe dat voelt en dat wil ik je niet aandoen.

    @Dennis en Jan: kunnen jullie hier iets mee? Misschien even een muilkorf tot hij zich weer kan gedragen? Bij mij werkte dat goed.

    7
    6
 1. Robbie zegt:

  Yvonne is ook een droevige muts hoor. Ze heeft ons beide geblokkeerd op Insta en dat puur en alleen vanwege een vraag om Samantha (barbie). Dus kan niks meer van haar zien waar ik dan ook weer niet echt rouwig om ben. Maar mooi om deze dame eens onder een vergrootglas te leggen, want ze is gewoon heel gemeen. En ook die laatste zinnen ff geen video want energie. Fl8kker toch op man slappe muts. Ik snap wel dat Ben een ander heeft wat overigens een veel mooiere en leukere dame is dan zij is maargoed das weer een ander verhaal…..

  7
  1
  • TF zegt:

   Neufgenot nu onder de naam van PatTY?
   Creatieve armoede daar in Groningen?

   Ons merrokaantje met z’n kale kop
   Mij hou je niet vEur de gek hoor

   en de anderen
   Hier op de site

   Wij zijn jouw gespam meer dan zit
   En willen jou hier niet.

   Groetjes.

   3
   15
  • TF zegt:

   Mooie praatjes KalE kudt merroken
   Had van jou meer creatifiteit gehad
   Toch teveel van je gedacht

   Hoe lang ga je hier nog mee DOOR?
   Onder andere NicK verhaaltjes typen?

   He neufgenot
   Hoe gaat het met die kale Kop?
   Groeien Je Haartjes Wat Aan?

   Of blijf je zo lelyk?
   Is ook niet meer te redden.
   Denk je ook niet?

   Groetjes.

   Ben gek op m’n weijfie
   Ze is bij me weg
   Nu weer op de høb

   Mezelf af te Trekken

   0
   16
  • Fa58 zegt:

   Wauw … Wat scheldwoorden hier zo🥺 … Sorry hoor, ik word hier erg verdrietig van. Er is genoeg ellende en ruzie op deze Wereld … Heb wat meer Respect voor elkaar!

   6
   1
 2. Kattekop zegt:

  Eerlijk is eerlijk, Yvonne is er al een tijdje mee bezig, ik volg haar al een poosje vandaar dat ik dat weet,ik vind het een leuke meid die niet zomaar alles de wereld in knalt , ze weet waar ze over lult en als ze genoeg weet uit de eerste hand dan gaat het online!
  Dennis en Jan hebben de knuppel in het hoenderhok gegooid en dat is hun goed recht, en zoals Yvonne zegt dat gun ik ze! ik denk dat er ook heel veel info van Yvonne,s vlogs word gehaald wat niet erg is trouwens, ze gunt de scoop aan Dennis en Jan, nou mooi toch!
  Dus ga dr nou niet afzeiken jongens want dat is lullig, i.p.v haar tegen tegen te werken kunnen jullie beter samen werken ik noem maar iets, nodig die meid eens een keertje uit ze is fan van Roddelpraat en kijkt het met veel plezier! hou het netjes onder elkaar, dit soort lulkoek is not done!

  7
  11
  • Anti alles zegt:

   Wat een emotioneel verhaal met een serieuze ondertoon. Je moet het maar willen, dit soort nobody’s in een goed daglicht willen zetten. Laat haar eens echt werken voor haar geld. We komen heel wat mensen te kort in de zorg.
   Daar waar Jan en Dennis het nog met sarcasme / humor / cynisme brengen en het amusement maken en zichzelf niet serieus nemen, zijn deze nobody’s totaal het kijken niet waard.

   7
   3
 3. TF zegt:

  Briljant dit.
  Ik zit nu onder je huid en je wordt helemaal spastisch zo te zien. Strapatsen van een internettrol. Het is klaar met jou, neukgenoot, of gördön of nødrød of wat je ook bedenkt. Branden in de vulkaan.

  Kale doorgefokte spastische marekaan met een geestelijke aandoening. Kan merken dat je pilletje uitgewerkt raakt. Bijna 16:00 uur. Dan krijg je weer nieuwe. En allah kijkt over je schouder mee. Je weet.

  Half uurtje voor het eten innemen. Verplicht. Jij moet.

  Dit raak je niet meer kwijt.
  Je weet, vannacht, dit hou je in de gaten.
  Je gaat hierover dromen.

  5
  3
  • И. Иødrøg zegt:

   Klopt inderdaad. Ik zit er heel erg mee. Wat jij me aandoet, de verwensingen ook.

   Ben benieuwd wat voor tagine m’n vrouw vandaag gaat maken. Jij ook alvast eetsmakelijk.

   Hou de app bij de hand hoor. Voor het geval daarover twijfel is ontstaan.

   5
   1
  • Internetheld zegt:

   Volgens mij ben je het gewoon allemaal zelf. Zo niet dan ben je net zo’n stalker als die yvonne. Maar goed ook wel weer zielig een schizofreen zonder vrienden en of ziel…

   5
   0
 4. Kritische kijker zegt:

  Yvonne bluft dat ze meer weet.

  Ze heeft informatie, dat sowieso. Een deel vaak oncontroleerbare informatie verzint ze erbij.

  Bijvoorbeeld in contact staan met één van de slachtoffers. Zoiets kun je roepen zonder dat het te controleren valt. Die slachtoffers weten het waarschijnlijk niet allemaal van elkaar.

  En nu met de staart tussen de benen haar “dossier(tje)” aan John van de Heuvel geven. Puur omdat ze gewoon de info niet heeft.

  Yvonne is grotendeels nep.

  1
  1
 5. Missdetective zegt:

  Die yvonne en die tikkie westenberg helpen elkaar

  Tikkie westenberg helpt haar aan op de eerste rang zitten wat hazes betreft
  Wat yvo bekendheid heeft gegeven.

  En yvo helpt tikkie westenberg om soelen helemaal kapot te maken
  Zo ook de relatie van andre en van soelen.

  Verbaast mij nog steeds dat ik daar haast niets over lees .
  Die yvo vind overal wat van
  Maar kan begrip opbrengen dat tikkie westenberg andre vergeeft en terug zou nemen.
  Het is denk eerder zo dat tikkie westenberg altijd nog op hazes heeft gewacht .
  En dat niet hazes zijn best doet om tikkie weer te krijgen maar dat tikkie alles maar dan ook alles er aan doet om hazes weer te krijgen
  Zelfs haar eigen kind hier voor inzet .
  Goeie moeder???schei toch uit alles voor de roem beetje mooie reizen op kosten van de ezels en hondjes en hazes maken wat is daar in hemelsnaam nou goed aan.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.