Entertainment

Beelden: blauwe vogel zegt ‘f*ck you’ tegen Eurovisie Songfestival

Het team van Joost Klein heeft zich wederom uitgesproken over de situatie, op TikTok wordt er een opmerkelijke video geplaatst.

Beelden: blauwe vogel zegt ‘f*ck you’ tegen Eurovisie Songfestival

Je komt er niet onder uit, dat het team van Joost Klein is nog heel kwaad om het feit dat Joost is gediskwalificeerd van het Eurovisie Songfestival, laten ze goed merken. Joost zelf zegt er weinig over, maar zijn team genoot, Apson, die de blauwe vogel is, lijkt er meer mee te zitten. Hij heeft al meerdere keren een TikTok over de situatie gemaakt en nu zegt hij nu letterlijk ‘f*ck you’, tegen het Eurovisie Songfestival.

In zijn TikTok heeft het ventje een plastic snavel opgedaan en staat hij bij het grote Eurovisie Songfestival bord. Met het liedje waarin er hard ‘f*ck you’, word gezongen, draait hij naar het bord en steekt hij zijn middelvinger op.

De meningen van zijn volgers zijn hierover verdeeld, de één vindt dat Apson er eigenlijk vrij weinig mee te maken heeft. ‘Apson, wat heb jij eigenlijk met dit alles te maken? Je bent gewoon de +1 van Joost’, schrijft iemand. Een andere volger begint nu toch te twijfelen over het verhaal van de kant van Joost. ‘Heeft Joost het niet zelf verpest? Komen nu toch wel meer dingen aan het licht.’ Iemand anders is het er juist wel weer mee eens. ‘Ik begrijp je volledig’, schrijft deze persoon.

View post on TikTok

https://www.tiktok.com/@apsonarmy/video/7368860143003389216 

Incident rondom Joost Klein

Er gaan veel verhalen rond over het ‘incident’ rondom Joost Klein, AVROTROS maakte bekend dat Joost een ‘dreigende’ beweging richting de cameravrouw gemaakt zou hebben, maar de EBU onthulde dat de verklaringen van de AVROTROS niet kloppen en er een ‘grondig’ onderzoek is gedaan naar het incident.

Shownieuws heeft gesproken met een journalist van de krant: Torbjörn Ek. “Onze bronnen vertellen dat Joost tijdens zijn politieverhoor verteld heeft dat hij gestrest was van alle fotografen, en dat hij wilde data ze stopten met filmen”, vertelt de journalist. “En dat volgens hem en de politie, hij vond dat ze te dichtbij kwamen. Dat dat hem irriteerde, daarna zijn arm omhoog deed, en met zijn vuist een slaande beweging richting deze fotograaf maakte.”

7 reacties

Appie mussa

Wat een walgelijk ventje is dat toch bah.
Dit is zelfs voor tiktok het afvoerputje.
Doe maar een dropstaaf met een toefje schaamhaar er bovenop.

Mr Magic

Is de inhoud van een politieverhoor gelekt aan een journalist? Het lijkt me sterk. Deze zaak stinkt. Veel desinformatie Joost moet zijn bek houden. De enigste die hij moet overtuigen is de rechter. Lijkt mij juridisch onverstandig van hem om het via de media te spelen. Laat ze maar lekker speculeren en gissen.

Kale Kees

Blauwe vogel, is gewoon een πeger in een blauw pak. Benoem dat ook gewoon zo.

Schaapie πeuk

Abdulahi Mussa Ali , zo heet Appie mussa …

woooooops!

Deze black bird heeft een dermate hoog gay-gehalte, die zie ik nog wel eens terugkomen op een volgend Songfestival.

Natnek

Ga gauw terug naar afrika!

Spekpeter

Joost en de blauwe vogel zijn allebei rijp voor de Josti band …