Columns

Jan Roos: Yvonne Coldeweijer is een slimme zakenvrouw

jan roos column

Ik moet wel lachen om de reacties, vooral in de media, over vriendin Yvonne Coldeweijer. Ze maken zich maar al te druk dat ze honderdduizenden volgers kwijtraakt op haar Insta. Het zou gedaan zijn met haar. Het is afgelopen met haar populariteit en ze zou na haar zwangerschap een moeke zijn geworden en haar werk niet meer aankunnen.

Jan Roos: Yvonne Coldeweijer is een slimme zakenvrouw

Maar niets is minder waar. Yvonne Coldeweijer is gewoon een verdomd slimme zakenvrouw. Natuurlijk raakt ze volgers kwijt nu ze achter een betaalmuur haar juice deelt. Dat zijn de mensen die alles gratis willen van een ander, maar zelf wel voor geld wensen te werken. En hoe je het wendt of keert, het is haar werk om al die onzin over BN’ers bij elkaar te fietsen. Daar zit gewoon een bedrijf achter. En daar komt nu door de abonnementen, dat in de duizenden loopt, een enorme puist geld binnen.

Jan Roos: “Dat zijn de mensen die alles gratis willen van een ander, maar zelf wel voor geld wensen te werken.”

Op haar Insta is het nu bijna alleen maar lifestyle. Ze verkocht zich al helemaal misselijk aan kleding en accessoires, nu komt daar een hele nieuwe tak bij. Ze gaat naast de queen of juice nu ook de influencerskant op met allerlei andere samenwerkingen. Want bij Coldeweijer is het helemaal niet rustiger aan doen, maar juist meer. Dat men roept dat ze er geen zin meer in heeft slaat werkelijk nergens op. Het zal me niet verbazen als deze meid binnen een paar jaar in de Quote500 staat.

11 reacties

Pudding buks

Slim zeker ,alleen zonder enig moreel ,maar dat moet ook wel als je echt wilt rijk worden.

Pudding buks

Als je echt rijk wilt worden..

Hopeloos verloren

Yvonne is eigenlijk een aandachtsjunk omdat ze vastbesloten is om het publiek te voorzien van essentiële informatie die niemand echt nodig heeft. Ze offert haar privacy en rust op door voortdurend persoonlijke details en sappige roddels te delen, allemaal in het nobele streven om te voorkomen dat Nederland ooit verveeld raakt. Haar toewijding aan het creëren van drama en het verspreiden van geruchten is werkelijk bewonderenswaardig – zonder haar zouden we misschien genoodzaakt zijn om onze eigen leven te leiden in plaats van die van anderen te volgen.

Marco B

Ik zou die heerlijke arrogante smoel vol blaffen met m’n warme mannenpap, maar helaas is ze te oud.

Blanje

De smaak van de juice is ó zo zoet
Deden we maar wat Yvonne doet
De weelde en centen vanuit BN’er-kots
Blijf er lekker aan verdienen meid, maak je kindje trots.

Official Peter G

Roodkapje is een heerlijk M¡LF geworden kom gerust eens langs dan heb ik wel wat scoops

Grumpy

Slim oké, maar wat een totaal gebrek aan klasse! (hetgeen bij Roddelpraat niet bepaald een handicap is).

Floris Wyers

Ze heeft goed naar me geluisterd!

Natnek

Simp… Rooske, zij gaat niet meer jou naar bed.

Sonja

Leuk die betaalmuur, maar ze brengt amper juice. Slaat echt nergens op hoe weinig ze post en hoe weinig inhoud haar berichten hebben. Het is duidelijk dat ze dit niet alleen gedaan heeft voor het geld maar meer omdat ze weinig te brengen heeft….En mensen kunnen ook nergens reageren op berichten. Maar wel 8,95 betalen…, als ze zo doorgaat is ze binnenkort de meeste betalende klanten kwijt, let maar op…

Lisa

Stop maar weer Jan, Yvonne verspreid FAKE RODDELS, maar roddelpraat komt nog met waarheden.