Entertainment

Tim Hofman onder vuur: ‘Schuld van minister Dilan Yeşilgöz’

tim hofman dilan yesilgoz

Tim Hofman ligt weer eens onder vuur, maar volgens de presentator lag het dit keer ook niet aan hem, maar aan minister Dilan Yeşilgöz.

Tim Hofman krijgt kritiek

Presentator Tim Hofman, van het programma BOOS, heeft heel veel negatieve berichten over zich heen gekregen nadat hij een vraag stelde op X. “De reacties zijn niet mals. Mijn inbox stroomt vol”, zei de presentator dinsdagavond in het tv-programma van Renze Klamer.

Tim had zijn volgers namelijk gevraagd of zij zich bij hem wilden melden als ze ooit mishandeld zijn door de politie tijdens een demonstratie of beelden daarvan hebben. Dat is minister Dilan Yeşilgöz niet ontgaan, zij reageerde daarop en vroeg Tim of hij ook beelden wilde hebben van relschoppers die journalisten beletten in hun werk of zelf agenten en de ‘Joodse gemeenschap’ belagen.

Tim Hofman onder vuur: ‘Schuld van minister Dilan Yeşilgöz’

Nadat de minister op Tim reageerde, kreeg hij naar eigen zeggen heel veel negatieve reacties over zich heen. Hij is daar absoluut niet blij mee en vind het dan ook de schuld van Dilan en niet van zichzelf. Volgens Tim trekt ze zijn eerlijkheid als journalist ‘in twijfel’ en bemoeit ze zich ‘inhoudelijk’ met zijn werk. Hij plaatst het tenslotte zelf op internet, maar goed, daar zal het vast niet aan liggen.
Tim wil met dat programma van hem een aflevering maken, waarin hij laat zien dat politieagenten het demonstreren heel erg moeilijk maken. Dat is natuurlijk meer dan logisch, want er staan weinig mensen te wachten op vernieling van een stelletje kneuzen die het met heel veel dingen niet eens zijn. Maar goed, Tim wil waarschijnlijk volgers trekken, dus neemt hij het wel op voor die debielen. Hij zegt dat hij het in zijn oproep van maandag niet specifiek over de demonstraties van vorige week had. “Het steekt mij dat de minister mijn kop op het hakblok legt in een heel gepolariseerd debat”, zegt hij.

19 reacties

Here we go again

Gelijk het slachtofferrol aanmeten, walgelijk ultra-linkse woke idioot. Walgelijke idioot.

NPO wegbezuigen en opnieuw opzetten, in de tussentijd alles wat Ultra-Links is oplaten nemen en behandelen.

Meur scheur

Tim is ziek en een gevaar voor de samenleving, beter gaat hij/zij gewoon snel dood.
En dild0 Yeşilgöz ,zuig een sch33t uit mijn r33t ! Zij is geen (∆∆rs)haar beter.

Nick

Ondertussen wordt iedereen voor de gek gehouden ,mogen we steeds minder en wordt alles steeds duurder.

Iszogeleufmemoar

Mijn sub bij boos opgezegd nu 1miloen subs min 1

Lize Korpershoek

Tim Hofman, die zelfbenoemde kampioen van rechtvaardigheid, is natuurlijk een absolute sneuneus omdat hij het aandurft om problemen aan te kaarten waar niemand anders om geeft. Alsof het aanpakken van maatschappelijke kwesties en het verdedigen van de zwakkeren iemand daadwerkelijk interessanter maakt. En ja, hij is ook een beetje hopeloos omdat hij denkt dat het maken van echte impact belangrijker is dan gewoon een beetje voor de camera staan en nietszeggende content maken. Wat een misplaatste prioriteiten!

jappie no shoes

Tim deugt zoveel dat hij de politie onder de bus wil gooien ter bescherming van extreem linkse relschoppertjes.. en volgende keer weer over normen en waarden gaat prediken.

Het is zelf een antifa-achtig type. Vreemde timing als hij het niet over de politie-inzet van afgelopen week heeft. Erg opvallend allemaal.

99cent

Hofman moet eens diep genomen worden door 2 Ghanaesse palingen piep die wel anders

Blanje

Waarom luisteren als je kan bezetten?
Als je andere mensen van studeren kan beletten?
Het drammen van je mening en ook nog op TV!
Kom op, pak je doek en schreeuw lekker mee
Barricadeer het pand en maak je punt
Spring op een shovel en doe een stunt
En als je weer thuis bent, en uitgereld
Dan gaan we huilen! Politiegeweld!

Markie vd. Linde

Zolang dit soort boomer generatie tv sl….tten een podium blijven krijgen zul je dit soort relletjes blijven krijgen. Ze hebben geen inhoud en enig gevoel van landsbelang alles om hun eigen straatje schoon te vegen. Als de Russen morgen aan de grens staan ga je een ongekend snelle overgave meemaken.

boze tief-moeder

Alles is altijd “de schuld van”. Door de sociale media missen veel mensen het vermogen om eens goed in de spiegel te kijken.

Sterre_Trans

Tim is een linkse engnek! Maakt soms prima programma’s waar hij onschuldige mensen helpt, maar mengt zich graag in de politiek waar hij zijn linkse mening projecteert, en wie het daar niet mee eens is deugt niet!! Levensgevaarlijk en lage testosteronpraktijken. Doet me denken aan Sander Schimmelpenis.

Nico Zonnenschijn

De zelfbenoemde ‘Jesus’ die niet over water kan lopen; een randdebiel met zijn-haar-het’s immer verongelijkt zijn.
De perfecte partner voor een Esther Ouwehand, u kent haar wel, altijd op flatteuze modderlaarzen en hysterisch onsamenhangend.

Scoop sinterklaas

Tim Deugman, die man die vroeger bij BNN werkte, waar zo’n beetje elke stagiaire eindigde bij de presentatoren in bed. Ook hij is niet brandschoon en heeft misbruik van zijn positie gemaakt destijds.

mo

pres hem van dak gooien

fietsbel

Best grappig dat die Tim zichzelf een journalist noemt. Zou hij dan toch humor hebben?

AntiTimmiehuilihuili

Wat een idioot die gast…..lekker huili huili doen!! Ligt aan iedereen behalve aan die idoot zelf!!!

AntiTimmiehuilihuili

Huilihuili Timmie!
Mammie ze plagen me!!!

Natnek

De enige goede c0mmunist is een deaude c0mmunist.

Tim Hofman

Ik ben de echte Tim Hofman en ik ben een paardenpijper