Entertainment

Yvonne Coldeweijer exposed eigen vriend: ‘Hij zegt zelf van niet’

yvonne coldeweijer vriend

Yvonne Coldeweijer zet haar juice tegenwoordig achter een betaalmuur en heeft haar eigen Instagram getransformeerd naar een account waar ze persoonlijke dingen deelt. De juice over haar eigen vriend, die deelt ze gratis en voor niks!

Yvonne Coldeweijer betaalmuur

Onlangs heeft Yvonne Coldeweijer het besluit genomen om niet langer door te gaan met het verspreiden van gratis juice. Ze heeft het inmiddels drie jaar lang gedaan en is wel klaar met het vrijwilligerswerk. Ze vond het ook niet meer bij haar leven passen op dit moment, ze heeft natuurlijk gewoon een kind te onderhouden.

Spijt van haar keuze heeft ze tot op heden nog niet. Als je ziet wat Yvonne maandelijks verdient door die betaalmuur, dan snap je het wel. Toch zegt ze dat ze wel wat negatieve reacties krijgt, omdat mensen simpelweg niet meer willen betalen voor haar juice. Tegenwoordig zijn er heel veel platformen die het toch wel delen en dat kunnen ze allemaal wel gratis bekijken, dus dat snappen wij ook wel.

Yvonne Coldeweijer exposed eigen vriend: ‘Hij zegt zelf van niet’

Yvonne Coldeweijer heeft de tijd van gratis juice achter zich gelaten, maar toch niet helemaal. Als het namelijk om haar eigen vriend Max Vieleers gaat, dan heeft ze geen probleem om hem gratis en voor niets te exposen. Eerder was het wel een beetje geheim wie hij was, maar inmiddels is dat ook al lang geen geheim meer.

Toch kan Yvonne het niet laten, om iets gedetailleerder in te gaan op hun ontmoeting. Zij moet natuurlijk ook wat, nu ze van haar Instagram een persoonlijk account heeft gemaakt, moet ze ook meer over haarzelf vertellen.

Iemand stelde haar de vraag hoe zij en Max elkaar hebben ontmoet en wie wie versierde. “Hij versierde mij, totally“, antwoordt Yvonne. “Hij zegt zelf van niet. Hij omschrijft ook naar zijn vrienden toe dat ik hem versierd heb die avond. Absolutely f*cking not, I would never.” Gelukkig kan Yvonne er zelf heel hard om lachen en geeft toe dat zij hem ook wel een beetje zou hebben versierd. “Jawel, sowieso wel. Ik had hem ook wel versierd. Ik denk dat wel elkaar gewoon een beetje versierd hebben.”

 

9 reacties

Arie bruin

Max ?? Die gast heet gewoon Hassan of Achmed !

Bende van Elende

Waarom is het stuk van tukkertje verwijderd , julie zitten in de problemen zeker.

Mauri Pranks

Ewa hoezo sta ik mijn mijn billen gezicht op juliie webzite?

brandalarm

Laat dat een waarschuwing zijn voor iedereen die ooit iets met deze tante wil beginnen. En laten we eerlijk zijn: zo knap is ze ook weer niet.

Meestertje

eLLende is met dubbel L.

Choco Prince

Yvonne is sowieso oprecht me favo tokkie moppie

99cent

Volgens mij is dat een turk

Natnek

Zij is een wandelende “red flag”.

mo

zij werken bij febo